FitActive Dog Adult Beef with Beef Liver & Lamb with Apple

A FitActive Dog Adult Beef with Beef Liver & Lamb with Apple (marhahús marhamájjal és bárányhús almával) konzerves kutyaeledel az ízek egyedi varázsát nyújtja kedvenceink nagy örömére. A termék minimum 32%-os hústartalma garantálja kedvence laktató ízletes vacsoráját.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

Panzi FitActive és Panzi GetWild konzerves eledelek kutyáknak

FitActive konzerves eledelek kutyáknak

A magyar Panzi által gyártott termékek sorában megtalálhatod a kiváló minőségű FitActive konzerveket is, amelyek minimum 32%-os hústartalma garantálja kutyád laktató és ízletes lakomáját. A FitActive konzerves eledelek jól emészhetőek és magas energiatartalmúak. A változatos természetes összetevőknek köszönhetően, a FitActive konzervek tartalmaznak minden olyan fontos alapanyagot, amelyek kutyád egészséges táplálásához szükségesek. A különböző állati fehérjeforrások - pl. csirke, liba, nyúl, bárány, hal, sertés, máj - mellett gyümölcsöket és zöldségeket is tartalmaznak ezek a magyar receptek alapján Magyarországon készített nedveseledelek, így vitamin és ásványi anyag tartalmúk is megfelelő házi kedvenceink számára.

FitActive – BURSTIN’ OUT – Kirobbanó formába hoz!

Részletes termékinformációk

A változatos fehérjeforrás minden szempontból fontos és hasznos kutyáink számára. A FitActive Dog Adult Beef with Beef Liver & Lamb with Apple (marhahús marhamájjal és bárányhús almával) konzerves kutyaeledel  terméket úgy alakították ki, hogy a könnyen emészthető „testes” húsok ideális kombinációja (marha- és bárányhús) mellett a kutyák által igen kedvelt könnyen emészthető magas vastartalmú marhamáj is belekerült.

A megfelelő vitaminszintekkel ellátott eledel. A kiváló minőségű természetes alapanyagoknak  köszönhetően, a termék tartalmaz minden olyan összetevőt, mely kedvenceink egészséges mindennapjaihoz szükségesek.

A gyümölcs (alma), mint természetes forrású vitaminforrás igen hasznos kutyáink mindennapi táplálása során.

FitActive – BURSTIN’ OUT – Kirobbanó formába hoz!

Összetétel: Hús és állati alapanyagok (vegyeshús 20%, marhahús 4%, marhamáj 4%, bárány 4%), teljes kiőrlésű gabona, alma 4%, ásványi anyagok.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 7,5%, nyers olajok és zsírok 4,5%, nyershamu 2,5%, nyersrost 0,3%, nedvességtartalom 80%

Vitaminok és nyomelemek: A-vitamin (retinyl-acetát) 1900 NE/kg, D3-vitamin (cholecalciferol) 190 NE/kg, E-vitamin (RRR-alfa-tocopheryl-acetát) 10mg/kg, réz (réz (II) szulfát pentahidrát) 1,4 mg/kg, cink(cinkszulfát monohidrát) 10mg/kg, mangán (mangán(II) oxid) 2 mg/kg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13