1 vélemény alapján

Trixie kis játékegér macskáknak kötözött farokkal

379Ft
Betöltés alatt...
Plüss egér, különböző színekben kapható. Remek macskajáték. Az egérkében csörgővel, ami fenntartja a macska érdeklődését. A termék véletlenszerű színekben érkezik, színválasztással kapcsolatos információkért lásd a részletes termékleírást.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Fontos tájékoztatás a termékkel kapcsolatban!

A kis játékegér több színben is megvásárolható.

A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy milyen színben szeretnéd megvásárolni a terméket. A lehetőségeket illetően lásd a képeket. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#292282)  -  2024. 03. 17. 09:18

    Fél éves cicáknak vettem. Nagyon szeretnék játszani vele, órákon keresztül amíg el nem fáradnak, vagy olyan helyre pofozzák, ahonnan nem tudják kiszedni. Imádják

Utoljára módosítva: 2024.02.13