1 vélemény alapján

Trixie biztonsági ajtórács kutyás háztartásba

25 290Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
A Trixie biztonsági kutya ajtórács, elkerítő használatával könnyedén elzárhatóak egyes területek a lakásban, pl. folyosó, lépcső stb. Keretes fa, míg a rácsok fémből vannak. Az ajtóba vagy a lépcsőkhöz állítható elválasztó rács elzárja kutyánk elől a kívánt teret, megakadályozva számára a bejutást. Méretei: állítható szélesség 68-108 cm között, magassága 65 cm. Súlya 4.9 kg. Kistestű és közepes testméretű kutyák esetén megfelelő választás.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Termékjellemzők:

 • 30 centiméter állíthatóság
 • Kis- és közepes méretű kutyák számára
 • Lakkozott fenyőfa és galvanizált fém rács
 • Különféle védelmi fokozatok, a több pozíció lehetőség miatt
 • Elzárja a szobákhoz, lépcsőkhöz stb. való hozzáférést.
 • Állítható, kihúzható
 • Csúszásmentes gumi lábak

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


  Vendég (#26C2C3)  -  2023. 10. 23. 19:03

  Alapvetően nem rossz, esztétikus és ahová mi szántuk, ott valóban stabilan áll, nem borítja fel a kutya, mert a kapu egy része szekrény előtt van, viszont az állíthatóság hagy némi kivetnivalót maga után, merthogy csúsztatni nem lehet a fasínben az biztos, ütögetni meg rázogatni lehet és úgy valóban beállítható... Ennyi pénzért ezt kapja az ember, de még így is jó, hogy létezik ilyen termék, mert ilyesmire volt szükségünk.

Utoljára módosítva: 2024.02.13