5 vélemény alapján

Tommy Lux hörcsög ketrec - 780 x 475 x 330 mm

19 090Ft-tól
Ingyenes kiszállítás
Prémium minőségű, felszerelt ketrec kisállatoknak. A tágas Tommy ketrec több otthonos kiegészítőjével hörcsögök, futóegerek számára készült. Található benne fa emelvény és egy kisház, mely kedvence nyugodt pihenését szolgálja. Nagyszerű időtöltést biztosít kis kedvencének. A praktikus aljtálca rendkívül mély, rengeteg alom fér el benne, így kisállata kedvére hódolhat természetes szenvedélyének, az ásásnak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A könnyű hozzáférésről két ajtó gondoskodik: egy a tetőn és egy a homlokzati részen. A ketrec tetején található két fogantyú jelentősen leegyszerűsíti a ketrec mozgatását. A ketrec minden szükséges kiegészítőt tartalmaz, így kedvence akár azonnal beköltözhet!

A termékfotók illusztrációk! A nyúlketrec színösszeállítása némileg eltérhet a képeken láthatótól. Egyedi színpreferencia esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal. Köszönjük!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (5)


Utoljára módosítva: 2024.02.13