Beaphar Cage Fresh alom szagtalanító granulátum nyulaknak és egyéb kisállatoknak

3 590Ft
Betöltés alatt...

A Beaphar Cage Fresh alom szagtalanító granulátum új alternatívája a kisállatok (nyúl, tengerimalac stb. ) ketrecéből gyakorta terjengő kellemetlen szagok megszüntetésének. Semlegesíti a szagokat, frissen tartja a ketrecet. Alkalmazható bel- és kültéren is. A mikrobák azonnal felfogják és semlegesítik a kellemetlen szagokat. PH semleges.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Nyilvánvaló, hogy egy kisállat-ketrecben felgyűlő ürülék és vizelet kellemetlen szagokat áraszt, ezzel is jelezve, hogy ideje kitakarítani, elrendezni kedvencét. Azonban még egy frissen takarított ketrecnek is lehet némi szaga. Ennek az oka az, hogy sok kisállat vizelete markáns szagú, amelyet területjelzésre és párkeresésre használnak. A Beaphar Cage Fresh alom-szagtalanító granulátum egy modern technológiának köszönhetően hatékonyan nyeli el a kellemetlen szagokat. Amint a darabkák vizet kapnak (pl. egy hörcsög lepisili), azonnal aktiválódnak: a vizeletet semlegesítik, majd olyan melléktermékké bontják, melynek nincsen szaga.

Szórja a Beaphar Cage Fresh alom-szagtalanító granulátumot a ketrec aljába, különösen azokra a területekre, ahol az állatok rendszeresen végzik a dolgukat. Legjobb, ha a terméket közvetlenül takarítást követően alkalmazza száraz felületen, mielőtt még almot szórna a ketrecbe. Használata minden takarítást követően javasolt. A Beaphar Cage Fresh alom-szagtalanító granulátum valamennyi kisállatfaj esetén alkalmazható (pl. hörcsög, patkány, egér, görény, nyúl, tengerimalac, stb.)

Tartalom: 600 g

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13