Ara kalitka - 540 x 340 x 685 mm

2 vélemény alapján

Ara madárkalitka

22 290Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
Kiváló minőségű Inter-Zoo Ara kalitka papagájnak, pintynek, kanárinak és egyéb díszmadaraknak. Ez a prémium minőségű, formás kalitka kiváló választás gyönyörű díszmadarai számára az optimális környezetért, etetővel, lecsatolható műanyag tállal és alján kihúzható fiókkal, melynek hála a takarítás egyszerűbbé válik.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Házikedvence remekül érzi majd magát az Inter-Zoo kalitkában, mely műanyag aljzatból és fém vázból áll. A két rész különválasztható, tisztításkor, szállításkor könnyen szétválasztható, illetve összeilleszthető.

A kalitka méretei: 540  x 340  x 685  mm

A termékfotó illusztráció! A kalitka színösszeállítása némileg eltérhet a képen láthatótól.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    Vendég (#287F56)  -  2024. 01. 02. 12:44

    Pár hónapos kis nimfapapagáj számára lett vásárolva. A kismadárnak bőven van benne elegendő élőtere és helye a mozgáshoz. Viszont egy hinta és 1-2 további ülőrúd szükséges lesz a meglévők mellé, hogy kényelmes is legyen a számára. A mellékelt etetőkben elakadnak a hosszabb magok, így az ki lett szélesítve alul. Teljesen fekete változatot kaptam, amely elsőre kissé fura, de egész minőségi hatást és megjelenést kölcsönöz a kivitele.

Utoljára módosítva: 2024.02.13