1 vélemény alapján

Tickless Horse ultrahangos kullancs- és bolhariasztó lovaknak

A Tickless Horse segítségével szabadon nekivághat a természetnek: a készülék hatékonyan elriasztja a kullancsokat és bolhákat, veszélyes vegyi anyagok nélkül. Az egyszerűen használható, apró kis szerkezet a lófelszerelésre illesztve 9-12 hónapon keresztül távol tartja az élősködőket, hogy Ön és hátasa gondtalanul élvezhesse a természetet.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Tickless Horse ultrahangos kullancs- és bolhariasztó lovaknak

A Tickless Horse ideális megoldás az élősködők ellen. Az ultrahangos készülék impulzusai érzékelhetetlenek az ember és a lovak számára, de a kullancsokat és bolhákat zavarják a tájékozódásban, ily módon tartva őket távol. Hatósugara kb. 3 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál. Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket vagy illatanyagot, így csikókon, idős, beteg vagy vemhes állatokon is biztonságosan alkalmazható.

A Tickless termékek hatékonyságát 2012-ben az olaszországi Camerino Egyetem Állatorvosi Tanszéke bizonyította. 

Tickless Horse használata: Rögzítse a ló tarkószíjára vagy a nyeregre úgy, hogy a készüléken a rács szabadon maradjon. Húzza ki a nyelvecskét a termék aktiválásához. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LEDdel bármikor ellenőrizheti a működést. A hatékony működéshez a készüléknek folyamatosan a lóra rögzítve kell lennie. Amennyiben az istállót is szeretné kullancs- és bolhamentesen tartani, használja a TICKLESS HOME-ot. 

Tickless Horse

Figyelmeztetés:

  • A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP13). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható.
  • Megelőzésre szolgál – a kullanccsal vagy bolhával már fertőzött ló parazitamentesítésére nem alkalmas. Hatásossága függ a szőrzet állapotától és a terület fertőzöttségétől. Egyedi esetekben, kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Ilyen esetben a kullancsot a szokásos módon távolítsa el.
  • Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön.
  • A készülék átlagos időjárási körülmények között az aktiválást követően 9-12 hónapig működik.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#E86CF)  -  2021. 05. 09. 14:33

    Sajnos teljesen használhatatlan lónál, mert nem lehet megfelelően feltenni a kötőfékre, így karámozásnál, ahol szükség lenne rá, nem működik. Annyira merev a csiptetője, hogy a kötőfék ét nem fogja el. 1 nap alatt leesett és elveszett

Utoljára módosítva: 2024.02.13