Supra Dog Junior Large Fresh Meat

Supra Dog Junior Large Fresh Meat teljes értékű szuperprémium eledel nagytestű növendék kutyák számára. Professzionális gondossággal tervezve, minőségi dehidratált bárányhússal és további vegyes friss hússal, hogy támogassa a kutya megfelelő növekedését és fejlődését. Omega-6 és Omega-3 telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek javítják az egészséges bőr minőségét és a fényes szőrzet minőségét. A granulátum formája és keménysége elősegíti az egészséges fognövekedést és csökkenti a fogkőképződést. Pozitív hatással van az emésztőrendszer működésére. Támogatja a mozgásszervi rendszer minőségi működését. Támogatja az állat immunrendszerének kiépítését, természetes módon regenerálja a sejteket az egész szervezetben.

Most ajándék jutifalat tartó táskát adunk a nagy kiszerelésű Supra Dog tápokhoz:

Supra Dog + jutalomfalat tartó táska promóció

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Analitikus összetevők:

  • Protein 28.0%
  • Zsír 16.0%
  • Hamu 7.5%
  • Rostanyag 2.8%

Összetevők: dehidratált bárányhús 19%, friss hús (baromfi, sertés, marha) 18%, préselt tepertő, fehér rizs, barna rizs, kukoricadara, baromfi zsír, répapép, lazac kivonat, kukorica protein, szárított gyümölcs keverék, baromfi máj kivonat, máriatövis, yucca, hínár, chondoprotektivek, probiotikus összetevők, ásványi anyagok és vitaminok.

*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.

Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13