Sera Vipan Baby ivadéknevelő lemezes díszhaltáp

A Sera Vipan Baby ivadéknevelő lemezes díszhaleleség egy általános, kiegyensúlyozott és egészséges táplálék. Optimális nevelő eleség az elevenszülő fogaspontyok minden fiatal egyede, valamint az ikrarakó fajták növendék halai számára, ha elérték egy újszülött guppiméretét (5-6mm).

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera Vipan Baby díszhaltáplálékot különösen kíméletesen állítják elő, így a benne lévő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és a gyógynövények hatása megmarad.

Összetételét pontosan úgy állították össze, hogy megfeleljen a felnövekvő fiatal halak szükségeinek és nagyobb energia igényüknek. A magas nyersrost arány megelőzi az emésztési problémákat. A magas lecitin tartalom serkenti az idegrendszer fejlődését, javítja a keringést. Gazdag kalciumban, mely az egészséges csontvázrendszer növekedéséhez elengedhetetlen. Különösen sikeres lesz a fiatal állatok felnavelése, ha a Sera Vipan Baby eleséget minden második nap átitatja Sera fishtaminnal, és így eteti meg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13