Sera Stör Pellets Nature kecsege/tokhal alaptáp

5 590Ft
Betöltés alatt...
A Sera Söt Pellets Nature kecsege eledel gondosan feldolgozott granulátumokból álló alapeledel, színezék és tartósítószer nélkül kisebb tokhalak számára kb. 40 cm (16 hüvelyk). Tartalma és felépítése szorosan illeszkedik a tokfélék táplálkozási szokásaihoz. A kiváló minőségű összetevők könnyen emészthető vízi fehérjével, omega zsírsavakkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal támogatják a húsevő tavi halak megfelelő növekedését és elevenségét. A rendkívül vízstabil granulátum egész évben takarmányozásra alkalmas. Gyorsan lesüllyed, ez lehetővé teszi a fenéken fekvő tokhalak számára, hogy nyugodtan étkezhessenek anélkül, hogy elhomályosítanák a vizet.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Természetes táplálék tavi halak számára
Ez a termék a "Sera Nature" termékcsaládba tartozik, amely nem igényel semmilyen színezéket és tartósítószert. A különböző élelmiszertípusok színe a természetes összetevőknek köszönhető. A változatos, természetközeli alapanyagokból álló étrend a legjobb védelem a hiányosságok ellen, és minden évszakban támogatja a halak egészségét és elevenségét. A Nature tápláléktípusok ezért olyan természetes összetevőket tartalmaznak, mint a spirulina, krill vagy katonalégylárvákból (Hermetia) származó fenntartható rovarliszt. A csomagolás elülső oldalán található pecsétek kiemelik ezeket az összetevőket és az élelmiszerben megtalálható mennyiségüket.

Etetési útmutató: Naponta egyszer vagy kétszer takarmányozd egész évben, csak annyit, amennyit az állatok rövid időn belül felvesznek.
Összetétel: halliszt, búzaliszt, búzacsíra, búzaglutén, sörélesztő, Ca-kazeinát, halolaj (49% omega-zsírsavat tartalmaz), mannán oligoszacharidok, zöldajkú kagyló, Haematococcus alga, fokhagyma.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje 50,0%, Nyerszsír 14,1%, Nyersrost 3,8%, Nedvesség 5,5%, Nyershamu 8,1%.
Adalékok: Vitaminok és provitaminok: Vit. A 30.000 NE/kg, Vit. D 1500 NE/kg, Vit. E (D, L - α -tokoferil-acetát) 60 mg/kg, Vit. B 30 mg/kg, Vit. B 90 mg/kg, stab. Vit. C (L-aszkorbil-monofoszfát) 550 mg/kg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13