Sera Micron porfinomságú növendékhal eledel

Sera Micron porfinomságú növendékhal eledel

1 590Ft
Betöltés alatt...
A Sear Micron minden ikrarakó faj fiatal halainak ideális felnevelő elesége közvetlenül a kiúszás után. Prémium minőségű táplálék Németországból.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera Micron magas értékű természetes nyersanyagokból áll, például spirulina, vízibolha, cyclops, marha- és halmáj, plankton és kagylóhús. Könnyen emészthető, teljes értékű eleség, amely segíti a növendékhalak fejlődését, és fokozza a vitalitást. Az el nem fogyasztott Sera Micron algaszőnyeg képeződéshez vezet, melyben mikroorganizmusok fejlődnek. Ezek a mikroorganizmusok ugyancsak értékes takarmányként szolgálnak az ivadék halak számára. A Sera Micron olyan finom, hogy artemianaupliák etetésére és felneveléséhez is ideális. A Sera Micronból és Sera Fishtaminból készült eleségpép nagyobb halak (pontylazacok, márnák, elevenszülő fogaspontyok) számára is alkalmas.

Minőségi elemzés: nyersfehérje 52,1%, nyerszsír 5,8%, nyersrost 9,6%, kalcium 1,3%, foszfor 1,4%

Etetési útmutató:
Naponta 6x etessen annyit, amennyit rövid időn belül a halak elfogyasztanak.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13