Sera GVG-mix jódban gazdag lemezestáplálék

Sera GVG-mix jódban gazdag lemezestáplálék

A Sera GVG-Mix egy speciális, jódban gazdag díszhaleleség. Ízletes, válogatott összetevőkből készült lemezestáplálék .

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera díszhaltáplálékokat különösen kíméletesen állítják elő, hogy a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és a gyógynövények hatása megmaradjon. A természetes nyersanyagokban gazdag Sera GVG-Mix eleség megadja Önnek a biztonságot, hogy díszhalait a társas akváriumban optimálisan táplálhassa.

A Sera GVG-mix 80%-ban olyan speciális pehelyből áll, amelyet tengeri algákból, őrölt krillből és planktonokból állítanak elő. 20 %-ban pedig mélyfagyasztott szúnyoglárvákból, dafniákból és artemia-rákból áll. Ezen jódban gazdag táplálék megelőzi a pajzsmirigybetegségeket, ezért hetente legalább egyszer adagolandó. Az étel különösen gazdag nyomelemekben, így segíti a halak egészséges fejlődését, növeli a termékenységet és erősíti az immunrendszert. Könnyen emészthető, és stabil a szerkezete, így a lebegő pelyhek nem szennyezik a vizet.

Használati útmutató:
Adagoljon naponta egyszer vagy kétszer akkora mennyiséget, amit az állatok rövid időn belül el tudnak fogyastani!

 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13