Sera Goldy lemezes aranyhaltáp

Sera Goldy lemezestáplálék valamennyi akváriumi és kerti tavi aranyhal számára. Teljes értékű eleség, napi táplálásra alkalmas.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az aranyhalak kevesebb fehérjét és több könnyen emészthető szénhidrátot igényelnek, mint a melegvízi halak. A Sera Goldy spirulinát és búzacsírát tartalmaz, így ideális hidegvízi halaknak az akváriumban vagy a tóban. A Sera Goldy termékkel történő táplálás ősszel és tavasszal erősíti a halakat, a téli pihenés előtt és után.

A kímélő feldolgozás a gyártás során garantálja, hogy a gondosan válogatott válogatott nyersanyagok beltartalmi értkékei (omega-zsírsavak, vitaminok, nyomelemek) megmaradnak az eledelben.  A VIP-formula (Vital-Immun-Protect) gondoskodik az egészséges növekedésről, az erős immunrendszerről, a termékenységről és a vitalitásról.

Összetétel: halliszt, kukoricakeményítő , búzaliszt, spirulina, búzacsíra, sörélesztő, halzsír, gammarus, búzaglutén, krill liszt, kagyló liszt, csalán, füvek, lucerna, hínár, paprika, petrezselyem, spenót, karotin, fokhagyma

Vitamintartalom 1 kg-ban: A-vitamin 14 400 IU, D3-vitamin 1.800 IU, E-vitamin és tokoferol 180 mg, B1-vitamin 18 mg, B2-vitamin 18 mg, stabilizált C-vitamin (L-Ascorbyl-2-polyphosphat) 180 mg

Etetési útmutató:
Etethet naponta többször, de csak annyit adjon, amennyit a halnak rövid időn belül elfogyasztanak!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13