Sera X-Feeder haletető automata

Sera X-Feeder haletető automata

17 990Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
A Sera X-Feeder haletető automata könnyű kezelhetőségével és praktikus felépítésével nagy segítséget nyújt minden akvárium tulajdonos számára. Kiváló minőségű eszköz Németországból. Űrtartalom: 120 ml

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera X-Feeder haletető automata megbízható megoldást nyújtanak az Ön távollétében, és kellőképpen gondoskodnak halairól. A készülék kerek etetődobja kb. 120 ml haleledelt fogad be. A Sera X-Feeder haletető automata segtségével akár napi négy automatikus etetés is lehetséges.

Működés közben lassan, egyenletesen engedi a beállított mennyiséget az akváriumba. Így a fröccsenő víz nem okoz többé összeragadást. Ha véletlenül a rossz irányba fordítja, a gépezet akkor is problémamentesen helytáll. További újdonságként szolgál a könnyen levehető, fröccsenő víz ellen védő fedél, amely a mőködtető elemek optimális lefedését biztosítja.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13