Sera Fe Test – Akváriumi vaskoncentráció ellenőrzésére

Sera Fe Test – Akváriumi vaskoncentráció ellenőrzésére

7 190Ft
Betöltés alatt...
A Sera Fe Test gyorsan és pontosan méri meg az akvárium vizében található vas koncentrációt. Kb. 75 méréshez elgendő.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera víztesztek előjelző rendszerként működnek, ezzel tudjuk az optimális vízminőségtől való eltéréseket megállapítani. Ha az eltérés mértéke túlságosan nagy, akkor azonnal intézkedni kell. A Sera víztesztek könnyen kezelhetők, használatukkal az akvárium gondozása nem jelent nagy munkát. A Sera teszteket és a Sera vízkezelőket egymáshoz hangolták.
 
A vas megfelelő mértékű jelenléte a vízben, elengedhetetlen az akvárium biológiai egyensúlyának biztosításában. A vasra mind a halaknak, mind a növényeknek szüksége van. Mindemellett a vas jelenléte az akvárium vizében elősegíti a bomlástermékek lebontását. A vas hiánya a növények elsárgulásához vezethet, viszont a vastöbblet csökkenti a növények tápanyagfelvételi képességét, és káros a halakra.
 
A Sera Fe teszt segítségével a vasszintet gyorsan és pontosan meg lehet állapítani. Az ideális érték 0,5 mg/l. A mérést javasolt hetente elvégezni, illetve igény szerint (pl: erős algásodás esetén, gyenge növényfejlődés esetén). Túl magas érték esetén részleges vízcserével, illetve Sera Aqutan és Sera Nitrivec alkalmazásával tudjuk csökkenteni a vastartalmat. Túl alacsony érték esetén tápozzuk a növényeket Sera Florenaval és Sera Florenette A-val.

A tesztet szobahőmérsékleten (15-25 °C) és fénytől védett helyen kell tárolni. Használat után a reagensüveget azonnal jól lezárni!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13