Sera CO2 Start készlet

Sera CO2 Start készlet

11 490Ft
Betöltés alatt...
A Sera CO2-Start szett minden használatkor ellenőrzötten 100 ml CO2-al látja el az akváriumot. Kiváló minőségű eszköz Németországból.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A szén-dioxid (CO2) nem csak alapvető növényi tápanyag, de segít beállítani az enyhén savas pH-értéket is a vízben, ami a legtöbb hal és növény számára kedvező. Az egészséges akvárium-élővilág gyorsan növekvő növényeket igényel, ezért olyan fontos a rendszeres CO2-adagolás.

A CO2 a Sera CO2-Tabs Plusból néhány órán belül a speciális műanyag reaktoron keresztül kerül a vízbe. A CO2 gáz a reaktoron keresztül 100%-ban feloldásra kerül az akvárium vizében, így nincsen veszteség. A sera CO2-Tabs plus feloldódásakor nyomelemek és más fontos anyagok szabadulnak fel, melyek elmerülnek, majd a vízáramlat segítségével egyenletesen eloszlanak a vízben. Ezáltal a CO2-t és a többi tápanyagot a növények megfelelően fel tudják venni.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13