1 vélemény alapján

Sera Bio Nitrivec baktérium starter és nitrit megkötő

A Sera Bio Nitrivec különösen fontos biológiai vízelőkészítő termék akváriumokba és terráriumokba. Megakadályozza az ammónia és a nitrit felhalmozódását.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sera Bio Nitrivec különböző tisztító és károsanyagleépítő baktérium kultúrából áll, melyek néhány órán belül természetes mikroflórát, és ezzel egy működő károsanyagleépítést fejlesztenek ki. A tisztító baktériumok révén lebontja az ammóniumot és a nitritet. Az ásványi vulkánkőzet eltávolítja a káros anyagokat, hatékonyan megköti a zavarosodást, és megtelepedési felületet kínál a tisztító baktériumoknak. A vulkáni kőzetben kalcium, kálium és magnézium rakódott le. Ezek nélkülözhetetlen ásványi anyagok egy akvárium számára.

A Sera Bio Nitrivec a használati útmutató szerinti alkalmazásakor a halak már 24 óra múlva is behelyezhetők az újonnan létrehozott akváriumba. A vízelőkésztő termék közvetlenül a vízbe és/vagy a szűrőanyagra adagolható. Ajánljuk alkalmazását új telepítéskor, vízcserekor, illetve szűrőtisztítás és gyógyszeres kezelések után. Legyen kiskedvenceinek egészséges és biológiailag tiszta víz az akváriumban vagy terráriumban!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13