Sera Baktopur halgyógyszer akváriumi díszhalaknak

Sera Baktopur halgyógyszer akváriumi díszhalaknak

2 690Ft
A Sera Baktopur egy kiváló minőségű vízelőkészítő száj-és uszonyrothadás, illetve bakteriális kór ellen az édesvízi akváriumban.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A baktériumos fertőzés látható jelei a fehér, vagy szürkésfehér szeplősség (foltosság), véraláfutásos kékülések, hólyagosodás a bőrön, véres gyulladások a nemiszervek, az ürítőszervek környékén, illetve az uszonyok szélén. A pikkelyhullatás és a hasvízkór arról ismerhető fel, hogy a hasüreg megduzzad és tele van folyadékkal, a szemek kidüllednek, a pikkelyek hullanak, a pofarész mintha vattafoszlányokkal lenne betakarva, a fejen és az uszonyokon szürkésfehér sugaras részek jelennek meg, az egyedek nyugtalanul imbolyognak az akvárium alján. A betegség jelei továbbá a fehéren szegélyezett és megtépázott uszonyok, valamint az uszonyok teljes szétporlása.

Használati információ: Használat előtt felrázandó!

  • 1. nap: 22 csepp vagy 1 ml 20 literhez.
  • 2. nap: szünet.
  • 3. nap: 22 csepp vagy 1 ml 20 literhez.

A kezelés időtartalma alatt nagyon fontos a jó szellőztetés, és nem szabad aktív szenet használni a szűrőben! Az utolsó adagolás után két nappal ajánljuk, hogy szűrje át a vizet a Sera Super Carbon segítségével, és hajtson végre részleges vízcserét. Az ellenállóképesség erősítése érdekében végezzünk Sera Fishtamin vitaminkúrát. Alkalmazható minden édesvízi akváriumba. Tengeri akvárium esetén Sera Baktopurt csak karanténmedencében használjon!

Összetétel: 100 ml sera baktopur tartalmaz:

  • Acriflavin 209,7 mg
  • Metilénkék 4,95 mg
  • Fenilglükol 0,6 g
  • Aqua purificata ad 100 ml

Ne használja élelmezési célokra tartott állatoknál! Lezárva, gyerekektől és háziállatoktól elzárva, szobahőmérsékleten és fénytől védett helyen tárolni!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13