Sera Bakto Tabs halgyógyszer akváriumi díszhalaknak

2 790Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Sera Bakto Tabs gyógyhatású készítmény tabletta formájában halak részére a belső szervek bakteriális megbetegedésekor.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Tablettatáp akváriumi halaknak bakteriális megbetegedések kezelésére. A betegség tünetei: felpuffadt has, elálló pikkelyek, kidülledt szemek, hintázó úszómozgások, sötét elszíneződés, étvágytalanság. Ezen tünetek fellépése esetén Sera Bakto Tabs termékkel kell kezelést végezni.

Használati utasítás:
A kezelés alatt kizárólag a Sera Bakto Tabs készítménnyel etessenek, ne használjanak más eledelt! Alaposan levegőztessenek és szűrjék a vizet, de ne aktív szenen keresztül! Kapcsolják ki a CO2 adagolót és UV lámpát! Az akváriumban naponta cseréljék a víz egy részét! A kezelés befejeztével alkalmazzanak részleges vízcserét, majd az új vizet kezeljék Sera Aquatannal és Sera Bio Nitrivecel! Néhány napig az aktív szenen keresztül szűrjék a vizet! Hatékony segítség a gyors gyógyuláshoz a Sera Fistamin, azonban ne adagolják a Sera Fistamint közvetlenül a Sera Bakto Tabs tablettákra!

Kiszerelés: 275 tabletta

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.