Sera Baktopur Direct tablettás halgyógyszer akváriumi díszhalaknak

3 390Ft
A Sera Baktopur Direct bakteriális megbetegedések kezelésére ajánlott tablettás gyógyszer. A Sera Baktopur Direct előrehaladott állapotban is segítséget nyújt a halai számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A díszhalaknál a bakteriális megbetegedéseket a felfúvódott hasról, pikkelybántalmakról és kidülledt szemekről ismerheti fel. További tünetek lehetnek még a hintázó úszás, sötét elszíneződés, étvágytalanság, és a végső szakaszban teljes apátia.

A Sera Baktopur Direct gyorsan felszívódik a halak setjeibe, és belülről küzdi le a betegséget, ezért minden fázisban eredményes. További előnye, hogy a még egészséges halakat is megvédi a fertőzésektől. Súlyos esetekben a Baktopur Direct gyógyhatású készítményt intenzív fürdőként kell alkalmazni.

Használati utasítás:
50 liter akváriumvízhez adjon egy tablettát. A kezelés alatt jól levegőztesse az akváriumot, kapcsolja ki a CO2 adagolást, és ne alkalmazza az aktív szén szűrést. 3 nap múlva végezzen 50 %-os vízcserét. Amennyiben a halakon még látszódnak a betegség jelei, úgy ismételje meg a kezelést. Amennyiben a betegség már nagyon előrehaladott, ajánljuk a beteg halakat egy tartályba tenni 30 percre, amelybe 2 liter akváriumi vizet tegyenek 1 tablettával. A használt vizet öntsék a lefolyóba. A halakat tegyék vissza az akváriumba, ahol normál gyógyszer koncentráció van. Ha egészségesek a halak, akkor a vízcsere után a vizet Sera Aquatan-nal és Sera Nitrivec-kel elő kell készíteni. Ez azért nagyon fontos, mert a Sera Baktopur Direct a szűrőben levő hasznos baktériumokat is elpusztítja. Kiegészítésként ajánljuk a Sera Super Carbon-nal való szűrést. A kezelés után erősítse meg halai ellenálló képességét Sera Fishtamin vitaminkúrával.

Összetétel: nifurpirinol 27,6 mg, semleges kötőanyag 1,0 g

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13