Royal Canin Sterilised 7+ | Ivartalanított idősödő macska száraz táp

A Royal Canin Sterilised 7+ egy teljes értékű eledel, ivartalanított macskák számára, 7 és 12 éves kor között. Célzott tápanyagtartalma (C-vitamin, EPA és DHA) segít macskádnak megbirkózni az öregedés első jeleivel. A táp napi mennyiségének megfelelő adagolásával megelőzhetjük a túlzott súlygyarapodást. A speciálisan beállított foszforszintnek köszönhetően segíti az egészséges veseműködést.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Sterilised 7+ főbb jellemzői:

  • Vitalitás komplex: A STERILISED 7+ nagy mennyiségben tartalmaz célzott tápanyagokat – többek között zöldtea-polifenolokat, C-vitamint, EPA-t és DHA-t –, hogy segítsen a macskáknak megbirkózni az öregedés első jeleivel.
  • Súlykontroll: Mérsékelt zsírtartalmának és megfelelően beállított napi adagjainak köszönhetően a táp segít csökkenteni a túlzott súlygyarapodás kockázatát.
  • A vese egészsége: Gondosan beállított foszforszintjének köszönhetően a táp támogatja az egészséges veseműködést.
  • A húgyutak egészsége: A táp úgy van összeállítva, hogy segítsen fenntartani a felnőtt macska húgyrendszerének egészségét.

Habár a teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálás minden életkorban fontos a macskák számára, bizonyos tápanyagok elősegítik az egy bizonyos kort elért ivartalanított macskák optimális egészségi állapotának megőrzését.

A 7 évnél idősebb ivartalanított macskák számára ajánlott tápot kifejezetten a felnőtt macskák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki.

Macskád elindul az öregedés útján, melynek első jelei ebben az életkorban kezdenek megmutatkozni. Megfelelő táplálás biztosításával támogatást nyújthatunk az ezen életszakasszal járó fizikai változások során.

Az eledel célzott tápanyagtartalma (C-vitamin, EPA és DHA) segít ivartalanított felnőtt macskádnak megbirkózni az öregedés első jeleivel. A vitalitás komplex rendkívül jótékony hatású macskád számára, segítve a szervezet egészséges működését.

Mivel minden életkorban fontos, hogy a macska megőrizze ideális testsúlyát, a tápot mérsékelt zsírtartalom jellemzi. A táp napi mennyiségének megfelelő adagolásával megelőzhetjük a túlzott súlygyarapodást. Tartsd be a csomagoláson található etetési útmutatást, így biztosíthatod az optimális egészségi állapot megőrzéséhez szükséges, kiegyensúlyozott eledelmennyiséget.

A speciálisan beállított foszforszintnek köszönhetően a táp az egészséges veseműködés fenntartásával támogatja macskád veséinek egészségét.

Ráadásul a ROYAL CANIN® Sterilised 7+ táp specifikus tápanyag-összetétele elősegíti a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálkozási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Sterilised 7+ táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít macskád számára.

Összetétel: kukorica, búzaglutén*, dehidratált baromfifehérjék, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, növényi rostok, állati zsiradékok, búza, rizs, ásványi anyagok, élesztőtermékek, répapép, halolaj, frukto-oligoszacharidok, psyllium (útifű) maghéj és mag, szójaolaj, erjesztéssel előállított glükózamin, bársonyvirág por, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 18000 NE, D3-vitamin: 950 NE, C-vitamin: 190 mg, Vas (3b103): 37 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,7 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 48 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 142 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,06 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 36,0 %
  • Nyersrost: 5,3 %
  • Zsírtartalom: 12,0 %
  • Nyershamu: 8,0 %
  • Foszfor: 0,7 %
  • EPA/DHA: 0,3 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.