Royal Canin Shih Tzu Adult - Shih Tzu felnőtt kutya száraz táp 

A Royal Canin Shih Tzu Adult egy teljes értékű táp felnőtt és idős Shih Tzu fajtájú kutyáknak, 10 hónapos kortól. Az eledel tápanyagok olyan kombinációját tartalmazza, amely segít megőrizni a kutya bőrének egészségét, ez utóbbi viszont előnyösen befolyásolja a szőrzet egészségi állapotát. Gondosan beállított összetétele hozzájárul a kutya jó szájhigiéniájának fenntartásához is. Segít fenntartani a kutya egészséges emésztését, így hozzájárul a bélsár mennyiségének csökkentéséhez

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

12345

Royal Canin Shih Tzu Adult főbb jellemzői:

  • Egészséges bőr: Erősíti a bőr védelmi funkcióját és csökkenti az irritációt a hozzáadott "bőrvédő komplexnek" és az omega zsírsavaknak (EPA/DHA) köszönhetően. Kiemeli a szőrzet természetes szépségét borágó olaj- és biotintartalma révén.
  • Egészséges fogak: A tápban lévő nátrium trifoszfát megköti a nyálban lévő kalciumot, ezáltal megakadályozza a fogkő kialakulását.
  • A bélsár mennyiségének és szagának csökkentése: A táp segít fenntartani a kutya egészséges emésztését, így hozzájárul a bélsár mennyiségének csökkentéséhez

Minden fajtának megvannak a maga sajátos igényei és szükségletei, ezért nagyon fontos, hogy milyen tápot választasz shih-tzu kutyád számára. A különböző tápanyagok a kutya egészségének más és más összetevőit támogatják.

A 10 hónaposnál idősebb shih-tzu kutyák számára alkalmas tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt shih-tzu kutyák minden tápanyagigényét kielégítse.

A shih-tzu hosszú, sűrű és pazar bundája kétségkívül e fajta egyik fő jellemzője. A rendszeres ápolás mellett a megfelelő táplálék is segíthet megőrizni a kutya szőrzetének egészségét.

Az eledel a tápanyagok olyan kombinációját tartalmazza, amely segít megőrizni a kutya bőrének egészségét, ez utóbbi viszont előnyösen befolyásolja a szőrzet egészségi állapotát. A táp összetételében szerepelnek az EPA és a DHA omega-3 zsírsavak, valamint a borágó olaj is – e zsírsavak nagyon fontos szerepet játszanak a kutya bőrének és szőrzetének táplálásában.

A táp gondosan beállított összetétele hozzájárul a kutya jó szájhigiéniájának fenntartásához is. A formula a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, így a fogkő képződésének és felhalmozódásának lelassításával elősegíti a fogak optimális egészségének megőrzését is.

táp segít fenntartani a kutya egészséges emésztését, így hozzájárul a bélsár mennyiségének csökkentéséhez – mi több, elősegíti a bélsár kellemetlen szagának a csökkentését is!

A shih-tzu rövid orrú (brachycephal) kutyafajta, ami azt jelenti, hogy a pofája szélesebb, mint amilyen hosszú. A tápszemcséje kifejezetten e fajta igényeihez adaptált: alakja és mérete kifejezetten úgy van kialakítva, hogy a kutya könnyebben meg tudja ragadni azt. Emellett a tápszemcse arra ösztönzi a kutyát, hogy lenyelés előtt megfelelően rágja szét azt.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy az ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult tápot fogyasztó kutya egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: rizs, dehidratált baromfifehérjék, állati zsiradékok, búzaglutén*, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, répapép, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,35 %)), halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágóolaj (0,1 %), bársonyvirág por, erjesztéssel előállított glükózamin, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 29800 NE, D3-vitamin: 800 NE, Vas (3b103): 56 mg, Jód (3b201, 3b202): 5 mg, Réz (3b405, 3b406): 13 mg, Mangán (3b502, 3b504): 63 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 142 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,15 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 24,0 %
  • Nyersrost: 3,1 %
  • Zsírtartalom: 20,0 %
  • Nyershamu: 5,8 %
  • EPA/DHA: 0,3 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13