Royal Canin Ragdoll Adult - Ragdoll felnőtt macska száraz táp

A Royal Canin Ragdoll Adult egy teljes értékű, kiegyensúlyozott táp Ragdoll fajtájú felnőtt macskák számára, 12 hónapos kortól. A táp segít fenntartani a macskád egészséges bőrét ás szőrzetét tápanyagok speciális kombinációjával mint aminosavak, vitaminok és omega-3 és 6 zsírsavak. Nagy mennyiségű taurint tartalmaz ami támogatja az egészséges szívműködést ragdoll macskákban.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Ragdoll Adult főbb jellemzői: 

  • Egészséges bőr és szőrzet: A ragdoll macska egyik leginkább szembetűnő jellemzője a selymes, félhosszú szőrű bunda. Az Omeg 3 és Omega 6 zsírsavak egyedi összetétele segít fenntartani a bőr és a szőrzet egészségét.
  • Egészséges szív: Taurinnal, EPA-val és DHA-val dúsított formula.
  • Egészséges csontok és ízületek: Segít megőrizni az egészséges csontokat és izületeket. Omega 3 zsírsavakban gazdag formula.

Amerikai tenyésztők által 1960-as években kitenyésztett fajta, ami a nevét hajlékonyságáról kapta-olyan mint egy puha rongybaba.

A ragdoll egy feltűnően lenyűgöző macska igéző szemekkel és puha selymes bundával.A ragdoll fajta hatalmas szeretetteljes és társaságkedvelő természetű macska, abszolút öröm körülötte lenni.

A ragdoll macska extra puha szőrét a legjobb állapotban kell tartani, különösen a nyaki részen ahol a leghosszabbnak és legdúsabbnak kell lennie. A táp segít fenntartani a macskád egészséges bőrét ás szőrzetét tápanyagok speciális kombinációjával mint aminosavak, vitaminok és omega-3 és 6 zsírsavak.

A táp nagy mennyiségű taurint tartalmaz ami támogatja az egészséges szívműködést ragdoll macskákban.

A ragdoll hatalmas teste és nehéz csontjai törődést igényelnek, ezért az eledel magas EPA és DHA tartalommal rendelkezik így támogatva a csontok és ízületek egészségét. A húgyutak egészsége szintén elsődleges célja a tápnak, így a különlegesen kialakított ásványianyag tartalmának köszönhetően segít fenntartani a húgyutak egészségét.

A tápszemcse aprólékosan lett kialakítva, hogy jól illeszkedejen a ragdoll macska széles állakpacsához, ezzel elősegítva, hogy könnyen felvegye a tápot és támogassa a rágást ami elősegíti a jó szájhigiéniát.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macskád különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Ragdoll Adult tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérjék, kukorica, búzaglutén*, állati zsiradékok, búza, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, rizs, növényi rostok, búzaliszt, cikóriapép, ásványi anyagok, szójaolaj, halolaj, élesztőtermékek, frukto-oligoszacharidok, psyllium (útifű) maghéj és mag, élesztők (mannán-oligoszacharidok forrásai), borágóolaj, erjesztéssel előállított glükózamin, bársonyvirág por, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 34000 NE, D3-vitamin: 840 NE, Taurin: 2,9 g, Vas (3b103): 39 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,9 mg, Réz (3b405, 3b406): 12 mg, Mangán (3b502, 3b504): 51 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 141 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 32,0 %
  • Nyersrost: 3,9 %
  • Zsírtartalom: 18,0 %
  • Nyershamu: 7,8 %
  • Omega-6 zsírsavak: 4,5 %
  • Omega-3 zsírsavak: 0,94 %
  • EPA/DHA: 0,4 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13