Royal Canin Persian Kitten - Perzsa kölyök macska száraz táp 

A Royal Canin Persian Kitten egy teljes értékű, kiegyensúlyozott táp Perzsa fajtájú kölyökmacskák részére, 12 hónapos korig. A táp fehérjetartalma, csakúgy mint a pontosan beállított vitamin és ásványianyag-tartalma nemcsak a kölyök macska általános egészségéhez járul hozzá, hanem a gyönyörű szőrzethez és az egészséges bőrhöz is. A magas minőségű fehérjék mellett élelmi rostot (beleértve a psylliumot), és prebiotikumot tartalmaz a bélflóra egyensúlyának támogatására .

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Persian Kitten - Perzsa kölyök macska száraz tápRoyal Canin Persian Kitten - Perzsa kölyök macska száraz tápRoyal Canin Persian Kitten - Perzsa kölyök macska száraz tápRoyal Canin Persian Kitten - Perzsa kölyök macska száraz táp

Royal Canin Persian Kitten főbb jellemzői

 • Egészséges növekedés és szőrzet: A  táp fehérjetartalma, csakúgy mint a pontosan beállított vitamin és ásványianyag-tartalma nemcsak a kölyök macska általános egészségéhez járul hozzá, hanem a gyönyörű szőrzethez és az egészséges bőrhöz is.
 • Egészséges emésztés: A magas minőségű fehérjék mellett élelmi rostot (beleértve a psylliumot), és prebiotikumot tartalmaz a bélflóra egyensúlyának támogatására.
 • Immunrendszer támogatása: Olyan antioxidánsok különleges kombinációját tartalmazza, mint az E-vitamin, ami segít támogatni a kölyökmacska természetes védekező képességét.

A perzsa kismacskák olyan fajtajelleggel rendelkeznek melyeket figyelembe kell venni a táplálék kiválasztásánál.

A táp a perzsa kölyökmacskák különleges igényeinek figyelembevételével készült. A táp etetésével a legjobb táplálási megoldást nyújtod, így biztosítva az egészségesebb életkezdést.

Ahogy növekedik a perzsa kismacskád, úgy alakul ki egyre jobban a fajtát fémjelző hosszú, sűrű, selymes szőrzet, bundájának szüksége van támogatásra és tápanyagokra már a kezdetektől. A táp fehérjetartalma, csakúgy mint a pontosan beállított vitamin és ásványianyag-tartalma nemcsak a kölyök macska általános egészségéhez járul hozzá, hanem a gyönyörű szőrzethez és az egészséges bőrhöz is.

Tenyésztők jelezték, hogy a perzsa kölyökmacskák emésztőrendszere fokozatosan fejlődik, ezért egy ideig még éretlen. Ezért a tápot úgy fejlesztették ki, hogy kiválóan emészthető fehérjéket tartalmazzon. A magas minőségű fehérjék mellett élelmi rostot (beleértve a psylliumot), és prebiotikumot tartalmaz a bélflóra egyensúlyának támogatására.

A széles és mégis rövid fejforma miatt a perzsa kismacska egyedi módon veszi fel táplálékát. A szemcséje ezt szem előtt tartva lett kialakítva, kis négyszögletes formája és puha textúrája segít könnyen felvenni és megrágni azt. Ráadásul ez a különlegesen kialakított táp olyan antioxidánsok különleges kombinációját tartalmazza, mint az E-vitamin, ami segít támogatni a kölyökmacska természetes védekező képességét.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek  amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macskád különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Persian Kitten tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérjék, rizs, állati zsiradékok, kukorica, búzaglutén*, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, répapép, élesztőtermékek, ásványi anyagok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, psyllium (útifű) maghéj és mag (0,35 %), élesztők (mannán-oligoszacharidok és béta-glükánok forrásai), borágóolaj, bársonyvirág por.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 31300 NE, D3-vitamin: 835 NE, E-vitamin: 620 mg, Vas (3b103): 34 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,4 mg, Réz (3b405, 3b406): 10 mg, Mangán (3b502, 3b504): 44 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 136 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,07 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

 • Nyersfehérje: 32,0 %
 • Nyersrost: 2,7 %
 • Zsírtartalom: 22,0 %
 • Nyershamu: 8,0 %
 • Kalcium: 1,2 %
 • Foszfor: 1 %
 • Omega-6 zsírsavak: 4,9 %
 • Omega-3 zsírsavak: 1 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13