Royal Canin Mother & Babycat - Kölyök és anya macska száraz táp

A Royal Canin Mother & Babycat egy teljesértékű táp, vemhes és szoptató nősténymacskák és 1-4 hónapos kölyökmacskák részére. Bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint, amely támogatja az egészséges immunrendszer fejlődését. A formula továbbá Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, amely támogatja az agy fejlődését és az egészséges látás kialakulását a fiatal kölyökmacskáknál. Jótékony hatású prebiotikumokat (MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációját tartalmazza, a kiváló emészthetőség érdekében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Mother & Babycat - Kölyök és anya macska száraz tápRoyal Canin Mother & Babycat - Kölyök és anya macska száraz tápRoyal Canin Mother & Babycat - Kölyök és anya macska száraz tápRoyal Canin Mother & Babycat - Kölyök és anya macska száraz táp

A Royal Canin Mother & Babycat főbb jellemzői

  • Erős immunrendszer: A születés utáni 4. és 12. hét között az anya kolosztrumával kapott természetes védettség szintje fokozatosan csökken. A MOTHER & BABYCAT E-vitamint is tartalmazó különleges antioxidáns komplexének köszönhetően támogatja a nagyon fiatal macska természetes védekező rendszerét.
  • Támogatja az anyamacskát és a kölyökmacskát: Megfelel a macskák nagy energiaszükségletének vemhesség és szoptatás alatt.
  • Mikrobiom támogatása: A táp kitűnően emészthető fehérjéket (L.I.P.*) és prebiotikumokat tartalmaz, így különlegesen jó emésztőszervi toleranciával rendelkezik. *L.I.P.: Kitűnő emészthetősége és beépíthetősége miatt kiválasztott fehérje.
  • Az agy fejlődése: A DHA a vemhesség és a szoptatás során támogatja a kölyökmacska agyának fejlődését.

Életük első három hetében a kölyökmacskák anyjuk tejéből táplálkoznak. Ezután elkezdi őket érdekelni a félig szilárd táplálék, elkezdik nyalogatni, amit az anyjuk eszik, majd megtanulnak rágni. Emiatt jó ötlet a vemhes és szoptató nősténymacskának tápanyagokban gazdag étrendet biztosítani, amely kifejezetten a nősténymacska és kölyökmacskái egyedi tápanyagszükségletéhez igazodik.

A tápot kifejezetten ahhoz igazították, hogy megfeleljen macskád nagy energiaszükségletének a vemhesség alatt és a szoptatás során. Valamint úgy fejlesztették ki, hogy támogassa a kölyökmacskák egészséges fejlődését 4 hónapos korig.

Az újszülött kölyökmacskák védelmező antitesteket kapnak anyjuk előtejével, de az idő múlásával ez a védelem gyengül. Az eledel bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint, amely támogatja az egészséges immunrendszer fejlődését.

A formula továbbá Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, amely támogatja az agy fejlődését és az egészséges látás kialakulását a fiatal kölyökmacskáknál.

A jótékony hatású prebiotikumok (MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.

A tápszemcséit könnyű visszanedvesíteni vízzel, melytől étvágygerjesztő kása állaga lesz, amely ideális az elválasztandó kölyökmacskák számára és hidratáltságuk támogatására.

Tudtad, hogy a kölyökmacskák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? A rövid, 16 hetes időszak során olyan étrendre van szükségük, amely különösen a következő növekedési szakasz tápanyagszükségleteihez igazodik. A következő szakaszban át lehet térni a ROYAL CANIN® kölyökmacskák számára kialakított étrendjére. Ezek száraz tápként vagy nedves szószos (pecsenyelében), zselés (kocsonyában) vagy pépes formában is elérhetők.

A Royal Caninnál elkötelezettek egy jobb világ megteremtése iránt a macskák és a kutyák számára. Több mint 50 éve dolgoznak szoros együttműködésben tenyésztőkkel, állatorvosokkal és kisállatszakértőkkel, megosztva egymással a szakmai tudást és a tudományos kutatásokat, hogy megteremtsék az egyedi, precíz, táplálási megoldásokhoz való elkötelezett hozzáállást.

Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét. Amikor nősténymacskád és kölyökmacskái ROYAL CANIN® Mother & Babycat tápot esznek, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kapnak.

Összetétel: Dehidratált baromfifehérje, állati zsírok, kukoricaliszt, búzaglutén*, rizs, hidrolizált állati fehérjék, élesztő és annak részei, cukorrépapép, növényi rostok, szójaolaj, ásványi anyagok, halolaj, frukto-oligoszacharidok, hidrolizált élesztő (manno-oligoszacharidok és béta-glükán forrása) (0,30%), algaolaj, Schizochytrium sp. (DHA forrása), bársonyvirágliszt.
*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 25500 NE, D3-vitamin: 1000 NE, Vas (3b103): 33 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,3 mg, Réz (3b405, 3b406): 10 mg, Mangán (3b502, 3b504): 43 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 130 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,04 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 5 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Átlagos beltartalom:

  • Nedvesség 5,5%
  • Fehérje 34%
  • Zsírtartalom 25%
  • Nyersrost 1,7%
  • Nyershamu 7,3%
  • NFE 26,5%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13