Royal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves táp 

A Royal Canin Maine Coon Adul egy teljes értékű nedvestáp Maine Coon fajtájú felnőtt macskák számára speciálisan, 15 hónapos kortól. Taurinban és DHA-ban, EPA-ban (omega-3 zsírsavak) gazdag, hogy elősegítse az egészséges szív működésének folyamatos támogatását. Az EPA és DHA kifejezetten jótékony hatással van macskád csont- és ízületrendszerére is. Magas energiatartalmú összetétele biztosítja, hogy macskádat megfelelő mennyiségű energiával lássa el az átlagos napi tevékenységeihez.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves tápRoyal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves tápRoyal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves táp

Royal Canin Maine Coon Adult főbb jellemzői:

  • Egészséges csontok és ízületek:  EPA és DHA kifejezetten jótékony hatással van macskád csont- és ízületrendszerére.
  • Magas energiatartalom: Magas energiatartalmú összetétele biztosítja, hogy macskádat megfelelő mennyiségű energiával lássa el az átlagos napi tevékenységeihez.
  • Egészséges bőr és szőr: Specifikus aminosavak, vitaminok, omega-3 és omega-6 zsírsavak segítenek fenntartani a bőr és szőrzet egészségét.

A maine coon a legnagyobb testű háziasított macska a világon de nagyon sok tulajdonos tisztában van vele, hogy hatalmas termete szelíd viselkedéssel és igazán kedves természettel párosul.

A hatalmas testméret és a nagy termet megterhelő lehet az ízületek számára. A maine coon a masszív csontozata és izomrendszere miatt az átlagos macskák testtömegének akár háromszorosát is elérheti.

Kifejezetten e fajta igényeinek figyelembevételével készült.

magas energiatartalmú összetétele biztosítja, hogy macskádat megfelelő mennyiségű energiával lássa el az átlagos napi tevékenységeihez.

Taurinban és DHA-ban, EPA-ban (omega-3 zsírsavak)  gazdag, hogy elősegítse az egészséges szív működésének folyamatos támogatását.

Az EPA és DHA kifejezetten jótékony hatással van macskád csont- és ízületrendszerére is. Nagy testmérete és csontozata miatt különleges figyelmet kell szentelni macskád izületei általános állapotának és egészségének.

A maine coon macskának sűrű, tömött félhosszú szőrzete van, finom, puha aljszőrzettel. Az ebben a formulában levő specifikus aminosavak, vitaminok, omega-3 és omega-6 zsírsavak segítenek fenntartani a bőr és szőrzet egészségét. A  szőrzet nutritív támogatása mellett ajánlott a rendszeres szőrápolás annak egészsége megőrzése érdekében.

Annak érdekében, hogy kielégítsd az egyes macskák egyedi ízlését, a ROYAL CANIN® Maine Coon Adult száraz tápként is kapható, roppogós és ízletes falatok formájában. Ha vegyes (száraz és nedves) etetést kívánsz alkalmazni, egyszerűen kövesd etetési útmutatónkat annak érdekében, hogy macskád a nedves és a száraz tápból is megfelelő mennyiségeket kapjon az optimális előnyök biztosítása érdekében.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Maine Coon Adult in Gravy tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: hús és állati származékok, gabonafélék, hal és halszármazékok, növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, olajok és zsírok, élesztők.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 100 NE, Vas (3b103): 12 mg, Jód (3b202): 0,26 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,1 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 3,6 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 36 mg.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 10,0 %
  • Nyersrost: 1,3 %
  • Zsírtartalom: 4,3 %
  • Nyershamu: 1,5 %
  • Nedvesség: 78,0 %
  • Metabolizálható energia: 939 kcal/kg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13