Royal Canin Energy - Jutalomfalat felnőtt kutyák részére mérsékelt fokú vagy intenzív mozgás esetén

609Ft
Betöltés alatt...
A Royal Canin Energy egy jutalomfalat felnőtt kutyák részére, mérsékelt fokú vagy intenzív mozgás esetén. Megnövelt mennyiségű antioxidánst (E- és C-vitamin, polifenol) tartalmaz, amelyek segítik a szabad gyökök semlegesítését. Nagy mennyiségben tartalmaz rövid szénláncú zsírsavakat, amelyek hozzájárulnak a gyorsan hasznosítható, magas energiaszinthez a kutyák aktivitásának és teljesítményének támogatása érdekében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Energy-ről:

Megnövelt mennyiségű antioxidánst (E- és C-vitamin, polifenol) tartalmaz, amelyek segítik a szabad gyökök semlegesítését. A tréningezés serkenti a szabad gyökök termelődését, amelyek felelősek az oxidatív stresszért a sejtekben.

Az Energy táplálék kiegészítő nagy mennyiségben tartalmaz rövid szénláncú zsírsavakat, amelyek hozzájárulnak a gyorsan hasznosítható, magas energiaszinthez a kutyák aktivitásának és teljesítményének támogatása érdekében.

A ROYAL CANIN® Energy egy táplálék-kiegészítő kutyák számára, amely segít gyorsan hasznosuló energiát adni a fizikai aktivitás előtt vagy alatt. 50 g-os tasakban kapható, mely felnőtt kutyák számára alkalmas. Rövid szénláncú zsírsavakat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy kutyád szervezete számára nagy mennyiségű energiát biztosítson a fizikai teljesítmény támogatásához.

Egy speciálisan összeállított antioxidáns komplexet tartalmaz, amely segít semlegesíteni a szabad gyökök hatását és támogatja a sejtek egészségét. Ügyelj arra, hogy betartsd a csomagoláson található etetési útmutató előírásait, hogy biztosan ne lépd túl a kutyájádnak ajánlott napi adagot.

Összetétel: rizs, állati zsiradékok, kókuszolaj, búzaglutén*, borsófehérje, dehidratált baromfifehérjék, hidrolizált állati fehérjék, répapép, növényi rostok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, bársonyvirág por, ásványi anyagok.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 26500 NE, E-vitamin: 700 NE, D3-vitamin: 1400 NE - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 27,0 % - Nyersrost: 2,1 % - Zsírtartalom: 36,0 % - Nyershamu: 3,8 % - Béta-karotin: 2,5 mg.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13