Royal Canin Dental Care - Száraz táp felnőtt macskák részére a fogkőképződés csökkentéséért

A Royal Canin Dental Care egy teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel, mely támogatja a macskád fogainak egészségét. Fogászati hatóanyaggal van ellátva, amely megköti a macska nyálában lévő kalciumot, így segít csökkenteni a fogkő kialakulását és felhalmozódását. Sőt, a táp speciálisan kialakított, sajátos textúrájú tápszemcséi minden egyes falat megrágásával segítik a macska fogainak ápolását.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Dental Care főbb jellemzői:

  • Segít csökkenteni a fogkőképződést: Fogászati hatóanyaggal van ellátva, amely megköti a macska nyálában lévő kalciumot.
  • Speciális fogkefeszerű hatás: Speciálisan kialakított, sajátos textúrájú tápszemcséi minden egyes falat megrágásával segítik a macska fogainak ápolását.
  • Igazolt eredmények: A fogkőképződés akár 59% csökkenése már 28 napos kizárólagos etetés után

Macskád étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskád által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

Evés után az ételmaradékok vékony lepedékréteget képeznek a fogakon. Idővel a lepedék megkeményedhet, és fogkövet képezhet, amely kezelés nélkül fogászati problémákhoz vezethet.

Az eledel táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten úgy tervezték, hogy támogassa macskád fogainak egészségét és szájhigiéniáját.

A száraz eledel fogászati hatóanyaggal van ellátva, amely megköti a macska nyálában lévő kalciumot, így segít csökkenteni a fogkő kialakulását és felhalmozódását.

Sőt, a táp speciálisan kialakított, sajátos textúrájú tápszemcséi minden egyes falat megrágásával segítik a macska fogainak ápolását. Ez a fogtisztító hatás segít korlátozni a káros lepedék és fogkő felhalmozódását minden táplálkozás során.

A táp ezenkívül kiegyensúlyozott arányban ásványi anyagokat is tartalmaz, hogy segítsen fenntartani felnőtt macskád húgyutainak egészséges működését.

A ROYAL CANIN® Dental Care igazolt eredményekkel rendelkezik. Tanulmányuk* kimutatta, hogy a táp mindössze 28 nap alatt jelentősen, akár 59%-kal csökkentette a fogkőképződést a résztvevő macskák fogain.

*A Royal Canin belső tanulmánya

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantáljuk. Ha macskád a ROYAL CANIN® Dental Care tápot fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérje, rizs, búzaglutén*, állati zsiradékok, kukorica, kukoricaliszt, növényi rostok, hidrolizált állati fehérjék, búza, kukoricaglutén, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,2 %)), répapép, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, psyllium (útifű) maghéj és mag. 

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 14000 NE, D3-vitamin: 700 NE, Vas (3b103): 35 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,5 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 45 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 133 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,06 mg - Antioxidánsok. 

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 30,0 %
  • Zsírtartalom: 15,0 %
  • Nyershamu: 7,1 %
  • Nyersrost: 5,3 %. 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13