1 értékelés alapján

Royal Canin Babycat Instinctive - Kölyök macska pépes nedves táp

Royal Canin Babycat Instinctive egy különleges pépes (mousse) állagú nedves táp nagyon fiatal kölyökmacskák elválasztásához és szoptató anyamacskák számára. Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, amely támogatja az agy fejlődését és az egészséges látás kialakulását a fiatal kölyökmacskáknál. A jótékony hatású prebiotikumok (MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Babycat Instinctive - Kölyök macska pépes nedves tápRoyal Canin Babycat Instinctive - Kölyök macska pépes nedves tápRoyal Canin Babycat Instinctive - Kölyök macska pépes nedves táp

Royal Canin Babycat Instinctive főbb jellemzői:

  • Ideális eledel a kezdethez kölyökmacskák számára: Lágy állagával ideális a legfeljebb 4 hónapos kölyökmacskák számára.
  • Erős immunrendszer: Bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint.
  • Az agy fejlődése: Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag.
  • Mikrobiom támogatása: Jótékony hatású prebiotikumok (MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációja.

Életük első három hetében a kölyökmacskák anyjuk tejével táplálkoznak. Ekkortól kezdve az elválasztandó kölyökmacskák elkezdenek áttérni arra, hogy nyalogassák és megrágják, amit az anyjuk eszik. Emiatt jó ötlet a vemhes és szoptató nősténymacskának tápanyagokban gazdag étrendet biztosítani, amely kifejezetten a nősténymacska és kölyökmacskái egyedi tápanyagszükségletéhez igazodik.

A tápot kifejezetten ahhoz igazították, hogy megfeleljen macskád nagy energiaszükségletének a vemhesség és a szoptatás során. Úgy fejlesztették ki, hogy ízletes, lágy állagával ideális legyen a legfeljebb 4 hónapos kölyökmacskák számára.

Az újszülött kölyökmacskák védelmező antitesteket kapnak anyjuk előtejével, de az idő múlásával ez a védelem gyengül. Bizonyított komplexet tartalmaz, beleértve a C- és E-vitamint, amely támogatja az egészséges immunrendszer fejlődését.

A formula továbbá Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, amely támogatja az agy fejlődését és az egészséges látás kialakulását a fiatal kölyökmacskáknál.

A jótékony hatású prebiotikumok (MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.

A tápot nemcsak könnyű elfogyasztani az elválasztandó kölyökmacskáknak, de segít biztosítani a szoptató anyamacska számára a folyadékbevitelt, amely szükséges a tejtermeléshez.

Tudtad, hogy a kölyökmacskák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? A rövid, 16 hetes időszak során olyan étrendre van szükségük, amely különösen a következő növekedési szakasz tápanyagszükségleteihez igazodik. Abban a szakaszban át lehet térni a ROYAL CANIN® kölyökmacskák számára kialakított étrendjére. Ezek száraz tápként vagy nedves szószos (pecsenyelében), zselés (kocsonyában) vagy pépes formában is elérhetők. 

A Royal Caninnál elkötelezettek egy jobb világ megteremtése iránt a macskák és a kutyák számára. Több mint 50 éve dolgoznak szoros együttműködésben tenyésztőkkel, állatorvosokkal és kisállatszakértőkkel, megosztva egymással a szakmai tudást és a tudományos kutatásokat, hogy megteremtsék az egyedi, precíz, tápanyagokkal kapcsolatos megoldásokhoz való elkötelezett hozzáállást.

Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét. Amikor nősténymacskád és kölyökmacskái Royal Canin Babycat Instinctive tápot esznek, teljes értékű és kiegyensúlyozott étrendet kapnak.


Értékelések (1)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.