Repti Planet Calcium +D3 - Kiegészítő takarmány hüllők részére

Repti Planet Calcium +D3 - Kiegészítő takarmány hüllők részére

1 490Ft
Repti Planet Calcium +D3 - Kiegészítő takarmány hüllők részére egy finom por állagú étrendkiegészítő kalciumból és D3-vitaminnal. D3-vitamin segíti a kalcium megfelelő felszívódását, és elengedhetetlen a fogságban tartott hüllők számára, ha az állatokat nem érinti természetes napfény vagy ultraibolya sugárzás. A legtöbb hüllő és kétéltű képes felszívni a kalciumot az élelmiszerekből, feltéve, hogy biztosított a D3-vitamin ellátás, ezért szükséges fényforrást biztosítani UVB-sugárzással, amely biztosítja a D3 szintézisét.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetevők: Kalcium-karbonát, D3-vitamin 25 000NE / kg.

Táplálkozási utasítások: Megszórjuk a termékkel a növényevő hüllők táplálékát, valamint a takarmány rovarokat, amelyeket egy dobozban helyezünk, amelyet összerázunk, hogy a rovarok bevonódjanak a porral. Felbontás után száraz, hűvös helyen tárolandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13