Petosan kétfejű fogkefe kistestű kutyáknak

Petosan kétfejű fogkefe kistestű kutyáknak

2 199Ft
Betöltés alatt...
A Petosan kétfejű kutya fogkefe kialakítása különösen felhasználóbarát és hatékony, mert a fogkefe átöleli a fogakat, és egyszerre tisztítja a fogak első és hátulsó részét. A fogkefe és fogkrém napi használatával javíthatod kutyád dentálhigéniáját, megelőzhető a fogkőképződés, fogínygyulladás és kellemetlen lehelet.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Egy kölyökkutya tejfogai 4-6 hetes korában bújnak ki, majd kb. 3 hónapos korukban esnek ki. Kedvencünk fél éves korára már az  összes maradandó foga kinő és kialakul végleges harapása. Nagyon fontos már a kölyökkortól való rendszeres fogápolás, ha szeretnénk megelőzni a fogbetegségek kialakulását, és az azzal járó megbetegedéseket. A Petosan kétfejű  kutya fogkefe kialakítása különösen felhasználóbarát és hatékony, mert a fogkefe átöleli a fogakat, és egyszerre tisztítja a fogak első és hátulsó részét. A fogkefe és fogkrém napi használatával javíthatod kutyád dentálhigéniáját, megelőzhető a fogkőképződés, ínygyulladás és a kellemetlen lehelet.

A Petosan foghigiéniával kapcsolatos tudása volt a kulcsa a szabadalmaztatott kétfejű kutya fogkefe megalkotásának. A Petosan kétfejű fogkefék hatékonyan leegyszerűsítik kedvenced fogmosását és javítják a száj egészségét. Kialakítása különösen felhasználóbarátnak és hatékonynak bizonyult. A Petosan fogkefe két kefefejével átöleli a fogakat, egyszerre tisztítja a fogak elülső és hátsó részét.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13