Naturcleaning Relax hipoallergén sampon kutyáknak és macskáknak

Naturcleaning Relax hipoallergén sampon kutyáknak és macskáknak

2 545Ft
Betöltés alatt...
Hipoallergén kutya- és macskasampon. Kiválóan tisztítja, hidratálja és regenerálja kedvencünk bőrét és szőrzetét. Rendszeres használatával a szőrzet selymes fényűvé, puhává és könnyen fésülhetővé válik. Nem okoz bőrirritációt, így érzékeny bőrű kisállatoknál is biztonsággal alkalmazható. A koncentrátum ötszörösére higítható.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A koncentrátum ötszörösére higítható.

Minden szőrtípusra alkalmazható.

Felhasználási javaslat, adagolás: Langyos vízzel nedvesítsük be a kutya vagy macska szőrét, bőrét. Samponozzuk be a hypoallergén kutyasamponnal a  nedves szőrzetet habképződésig, majd a habot kevés vízzel felhigítva dörzsöljük alaposan a kutya bundájába. Hagyjuk hatni 3 percet, majd nagyon alaposan öblítsük ki a sampont az állat bundájából. Pumpás adagolójának köszönhetően gazdaságosan és könnyen adagolható. Sérült bőrön nem alkalmazható! Szembe, fülbe, illetve nyálkahártyára jutást el kell kerülni. A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kel mosni. Szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó. Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

Kiszerelés: 250 ml

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13