Panzi normál cicasampon bármilyen szőrtípusra

Panzi normál cicasampon bármilyen szőrtípusra

909Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Tisztít, erősít és ragyogóvá tesz. Macskája fénytelen bundáját élettel telivé varázsolja. Szőrzete puha, dús hatású és fényes lesz. Alkalmas bármilyen szőrtípushoz.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A macska fénytelen szőre lágy és csillogó lesz. Oldja a szőrzet különböző szennyeződéseit. Összetétele révén az állat szőrzete még gyakori tisztítás esetén sem szárad ki. Használatával a szőrzet fényes és tiszta lesz. Minden szőrtípusnál használható.

Felhasználás: A sampont enyhe masszírozással vigyük fel a kézmeleg vízzel megnedvesített szőrzetre. Az állatot finoman dörzsöljük mindaddig, amíg a képződött hab mindenütt be nem fedi a szőrzetet. A kioldódott szennyeződéseket bő vízzel alaposan öblítsük le. Ügyeljünk arra, hogy a sampon ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába.

Kiszerelés: 200 ml


Értékelések (1)

    csaszkov  -  2017. 04. 21. 06:03

    Tavaly decemberben próbáltam ezt a sampont. A nagy hidegek miatt a kinti cicámat be kellett engedni a lakásba, de előtte a koszos bundáját meg kellett tisztítanom. Ketten fürdettük, gyorsan kellett dolgozni, mert nem tetszett neki a pancsolás. Előnye a terméknek, hogy gyorsan ki lehet mosni a bundából, nem kellett sokáig öblögetni, utána pedig gyönyörű selymes, tisza bundája lett.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.