Panzi Komfort cicasampon

Panzi Komfort cicasampon

1 190 952 Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Komfort cicasampon a macska kellemes közérzetéért. A Panzi Komfort cicasampon használatától a macska fénytelen szőre lágy és csillogó lesz. Megszabadítja a macska szőrzetet a szennyeződésektől és kellemes illattal látja el. Oldja a szőrzet különböző szennyeződéseit. A cica bundája lágy, fényes és tiszta lesz, így igazi kényelemben részesülhet kedvence. Összetétele révén az állat szőrzete még gyakori tisztítás esetén sem szárad ki.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Használatával a szőrzet fényes és tiszta lesz. Minden szőrtípusnál használható.

Felhasználás: A sampont enyhe masszírozással vigyük fel a kézmeleg vízzel megnedvesített szőrzetre. Az állatot finoman dörzsöljük mindaddig, amíg a képződött hab mindenütt be nem fedi a szőrzetet. A kioldódott szennyeződéseket bő vízzel alaposan öblítsük le. Ügyeljünk arra, hogy a sampon ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába.

Kiszerelés: 200 ml

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.