Panzi Rodent Classic csincsilla rágcsálóeledel

Panzi Rodent Classic csincsilla rágcsálóeledel

969Ft
Betöltés alatt...
A Rodent Rodent Classic csincsilla rágcsálótápot úgy fejlesztették ki, hogy a csincsillák különleges táplálkozási igényeit figyelembe véve egy teljes értékű, számukra nélkülözhetetlen tápanyagokat maradéktalanul tartalmazó, igazán egészséges és finom eledelt alkossanak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Panzi Classic Rodent rágcsálóeledel sorozat megalkotásakor figyelembe vették a különféle rágcsálók speciális táplálkozási igényeit. Ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy az Ön kedvence vidám és egészséges életet élhessen. 

A Panzi Classic Rodent Chinchilla egy teljes értékű eledel, mely tartalmazza mindazt, amire az Ön kedvencének szüksége van. Minőségi összetevők, ízletes falatok biztosítják azokat a csincsillák számára fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és rostokat, melyek biztosítják, hogy kedvence szőrzete mindig egészséges és fényes legyen, kedvence pedig élénk és aktív maradjon.
 
Etetési javaslat:

  • kb. 25-30 gramm/nap. Csincsillák esetében különösen fontos, hogy rendszeresen, mindig ugyanabban az időpontban etessük.
  • Tiszta, friss víz mindig álljon kedvence rendelkezésére!

Összetétel: Gabona granulátumok és pelyhek, napraforgó, zab, kukorica, búza, szárított zöldségek, tökmag különböző arányú keverékei.

Analitikai összetevők:

  • nyersrost 18,0%,
  • nyersfehérje 10,4%,
  • nedvesség 9,9%,
  • hamu 4,2%,
  • nyerszsír 1,9%.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13