OurDogsLife nyugtató spray kutyáknak

4 215Ft
Betöltés alatt...
OurDogsLife nyugtató spray levendulaolajjal. Ez a kifejezetten kutyád nyugalmának és ellazulásának megteremtésére kifejlesztett spray, egy olyan természetes megoldás, amely segít megnyugtatni kutyusod szorongását és stresszét. A spray adalékanyagoktól és káros vegyi anyagoktól mentes. Legyen szó zivatarról, tűzijátékról, szeparációs szorongásról vagy állatorvosi kirándulásról a nyugtató spray gyengéd és hatékony megoldást nyújt, segítve kutyád szorongásának enyhülését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A nyugtató  spray-t használhatod olyan helyzetekben, mint például:

 • Látogatók vagy vendégek érkezése: Ha a kutya ideges vagy feszült, amikor vendégek érkeznek  nyugtató spray segíthet a stressz csökkentésében.
 • Autóutazás: Sok kutyát zavar, vagy szorongást okoz az autózás. Nyugtató spray használata segíthet ebben a helyzetben.
 • Tűzijáték vagy vihar idején: Sok kutya fél a tűzijátékoktól vagy a vihartól. Nyugtató spray használata segíthet a szorongás enyhítésében ezekben az esetekben.
 • Állatorvosi látogatás: Ha a kutya szorong az állatorvosnál való látogatás előtt, a nyugtató spray segíthet megnyugtatni őt.

Nyugtató spray használatának  előnyei:

 • Szorongás és stressz csökkentése: A nyugtató spray természetes, amelyek segíthetnek megnyugtatni a kutyát olyan helyzetekben, amelyekben szorong vagy stresszel. Ez lehetővé teszi a kutyának, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb legyen.
 • Segítség az új környezetben vagy helyzetekben: Ha a kutya új helyre költözik, utazik, vagy olyan helyzetekkel találkozik, amelyek idegenek vagy ijesztőek számára, a nyugtató spray segíthet neki alkalmazkodni és kényelmesebben érezni magát.
 • Könnyebb kezelhetőség: A nyugtató spray segíthet abban, hogy a kutyát könnyebben kezelhesd bizonyos helyzetekben. Ez különösen hasznos lehet az állatorvosi látogatásoknál vagy kiképzés során, amikor a kutyának meg kell felelni bizonyos viselkedési elvárásoknak.
 • Csökkenti a zajok és hangok okozta stresszt: Sok kutyát zavarnak a hangok, mint például a tűzijáték robbanásai, a viharok vagy az építkezések zajai. A nyugtató spray segíthet enyhíteni ezt a stresszt.
 • Természetes összetevők: természetes összetevőket tartalmaz, mint például valériánagyökér, levendulaolaj vagy kamilla. Ezek biztonságosabbak lehetnek a kutyák számára, mint erőteljesebb kémiai anyagok.
 • Egyszerű használat: A nyugtató spray könnyen használható. Általában elegendő a kutyára permetezni vagy a környezetébe fújni, és a hatása gyorsan érvényesül.

Használati útmutató a nyugtató sprayhez:

 • Egyszerű használat: A nyugtató spray könnyen használható.  Általában elegendő a kutyára permetezni vagy a környezetébe fújni, és a hatása gyorsan érvényesül.
 • Tartsd az üveget 30 cm-re a kutya szőrétől. Enyhén fújd be és fésüld át. Használható nedves és száraz szőrre is. Használatakor kerüld a szem, fül és orr környékét.
 • Kedvenced fekvőhelyét fújd be.  Tartsd a flakont 30 cm-re a felülettől, és permetezd. Ne használd érzékeny szöveteken. Szövetes alkalmazásoknál – használat előtt teszteld le nem e hagy foltott.

Összetétel: 5% Non-ionic Surfactants, Perfumes, Propan-2-ol, Sodium Benzoate, Potassium, Sorbate, Linalool

Fontos megjegyezni, hogy minden  kutya egyedi, és a szorongás okai is változhatnak, fontos az állatorvossal konzultálni a legmegfelelőbb nyugtató spray kiválasztásához és használatához. A szorongás kezelése során más terápiás módszerek is lehetnek szükségesek, például viselkedésterápia vagy gyógyszerek, attól függően, milyen súlyos a kutyája szorongása.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13