MP Labo Cartimax porc- és ízületvédő kapszula kutyák és macskák részére

MP Labo Cartimax porc- és ízületvédő kiegészítő takarmány kutyák és macskák részére. Glükózamin-szulfátot, az ízületi porc fő anyagát nagy mennyiségben tartalmazó kiegészítő takarmány kutyák és macskák részére. A glükózamin segít fenntartani az ízületi porc szerkezetének épségét és működését, valamint elősegíti a regenerációját. Természetes összetevőkből készül.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Afrikából származó ördögcsáklya és a tradicionális gyógyászatban használt, növényi aszpirinnak is nevezett réti legyezőfű, melyek kiváló gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásúak.

Felhasználási javaslat:

Állatgyógyászati alkalmazásra. 

Kutya és macska: 1 kapszula / 10 testtömeg kg naponta. Egészben, vagy a kapszula tartalmát az eledelhez keverve alkalmazható.

Legalább egy hónapos alkalmazás javasolt, de a kezelő állatorvos előírása, illetve az ízületi probléma súlyosságának függvényében, folyamatos alkalmazás is lehetséges.

Összetétel kapszulánként: Mészhéjú állatokból származó hidrolizátum (glükózamin-forrás, 200mg D-glükózamin-szulfát formájában), Harpagophytum (ördögcsáklya) 150mg, Filipendula ulmaria (réti legyezőfű) 50mg,

Ásványi anyagok: magnézium-glükonát, metilszulfonil-metán, adalékanyagok –nyomelemek: 3b405 (réz: 228 mg/kg), 3b503 (mangán: 187 mg/kg),

Technológiai adalékanyagok: E464 (hipromellóz, növényi kapszula 95 mg): 161.592 mg/kg

Beltartalom: nyersfehérje: 14,5%, nyersrost: 12%, nyerszsír: 0,3%, nyershamu: 17,34%, melyből HCl-ben oldhatatlan: 3,27%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13