MP Labo Anxivet - Stresszből és félelemből eredő reakciók enyhítésére kutyáknak és macskáknak

11 410Ft
Betöltés alatt...

Az MP Labo Anxivet segít kedvencünknek leküzdeni a stresszből és félelemből eredő reakciókat. Használható megelőzésként nem szokványos szituációkban, pl.: tűzijáték, szállítás, stb. Segíti a tanulást vagy alkalmazkodást igénylő helyzeteket, melyet a szeparáció vagy új személy / állat érkezése okozhat.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Használati útmutató 250 mg / 28 NE:

1 kapszula/5 testtömeg kg, naponta egyszer

Egészben vagy a kapszula tartalmát az eledelhez keverve alkalmazható. A megfelel hatás elérése érdekében legalább 2 hetes alkalmazás javasolt, illetve a tanulási folyamat teljes hossza alatt szedhető. Alkalmazza az állatorvos javaslata szerint.

Használati útmutató 500 mg / 56 NE: 

1 tasak/10 testtömeg kg, naponta egyszer

Keverje a tasak tartalmát az eledelbe. A megfelelő hatás elérése érdekében legalább 2 hetes alkalmazás javasolt, illetve a tanulási folyamat teljes hossza alatt szedhető. Alkalmazza az állatorvos javaslata szerint.

Összetétel 250 mg / 28 NE: hidrolizált halfehérje (250 mg), kukoricakeményítő, magnézium-sztearát, növényi olaj, mikrokristályos cellulóz, dehidratált dinnyelé és -pép (szuperoxid-dizmutáz (SOD) forrás, 28 NE).

Összetétel 500 mg / 56 NE: hidrolizált halfehérje (500 mg), kukoricakeményítő, magnézium-sztearát, növényi olaj, mikrokristályos cellulóz, dehidratált dinnyelé és -pép (szuperoxid-dizmutáz (SOD) forrás, 56 NE).

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13