M&C Serene-UM Calm Xtra tabletta nagytestű hiperaktív, ideges kutyáknak

1 vélemény alapján

M&C Serene-UM Calm Xtra tabletta nagytestű hiperaktív, ideges kutyáknak

9 490Ft
Betöltés alatt...
Természetes táplálékkiegészítő hyperaktív, ideges, agresszív kutyák nyugtatására, lecsendesítésére. Állatorvosok ajánlásával utazásra, tűzijáték és viharok esetén.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Egyesült Királyság legkiválóbb viselkedéskutatója, Sara Whitaker ajánlásával: "A Serene-Um a legjobb természetes megoldás a hyperaktív, vagy stresszes állatok nyugtatására."

A Serene-Um tabletta L-triptofánt, egy fehérjékben található aminosavat tartalmaz, ami az alvási folyamatokban szerepet játszó szerotonin előanyaga. Az L-triptofánt tartalmazó eleség elfogyasztásával ennek az aminosavnak a mennyisége emelkedik, ami kielégítettség és megelégedettség érzetet kelt. Ez a termék segít ennek az érzetnek a kialakításában.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#4BF4)  -  2017. 09. 18. 19:31

    Örülök, hogy rátaláltunk,Remek ez a tabletta! 12 éves Basset Hound-unk van - autoimmunbeteg. Több hónapig éjjel nem aludt, nyugtalan volt,lihegett,remegett.Amióta kapja ezt a tablettát (kb 2 hét után) kiegyensúlyozott lett, alszik éjjel. Még a jutifalattal is játszik-ugat, ami nagy örömmel tölt el! Ajánlom mindenkinek!!

Utoljára módosítva: 2024.02.13