M&C Serene-UM Calm csepp hiperaktív, ideges kutyáknak, macskáknak

1 értékelés alapján

M&C Serene-UM Calm csepp hiperaktív, ideges kutyáknak, macskáknak

3 490Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Hyperaktív, ideges, agresszív kutyák, macskák és egyéb kisállatok nyugtatására, lecsendesítésére szolgáló takarmány-kiegészítő cseppek. Állatorvosok ajánlásával utazásra, tűzijáték és viharok esetén.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Serene-Um cseppek L-triptofánt, egy fehérjékben található aminosavat tartalmaz, ami az alvási folyamatokban szerepet játszó szerotonin előanyaga. Az L-triptofánt tartalmazó eleség elfogyasztásával ennek az aminosavnak a mennyisége emelkedik, ami kielégítettség és megelégedettség érzetet kelt. Ez a termék segít ennek az érzetnek a kialakításában. Serene-Um cseppek tartalmaz még alapvető vitaminokat, mint A, D, E, B3 és B6 vitamin, aminosavakat (triptofán és taurin), és nyomelemeket, amelyek együttesen segítik az állat egészségének fenntartását.


Értékelések (1)

    Bagoly86  -  2017. 02. 15. 08:45

    Sajnos nem vált be. A kutyuson nem látszódott, hogy nyugodtabb lenne, ráadásul nagy mennyiség kell belőle még egy 8 kg-os kutyusnak is, így a termék pár napig, ha kitart és akkor sem hatásos.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.