Leonardo Kitten csirkehúsban gazdag szárazeledel kiscicáknak

A LEONARDO kölyök szárazeledel nagyon egészséges a kölyökmacskák számára, mert finom csirkehúsból és az értékes tej legjavából készül, amely megkönnyíti a szilárd eledelre való átállást.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Leonardo Kitten csirkehúsban gazdag szárazeledel kiscicáknak

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A LEONARDO kölyök szárazeledel nagyon egészséges a kölyökmacskák számára, mert finom csirkehúsból és az értékes tej legjavából készül, amely megkönnyíti a szilárd eledelre való átállást. A kölykök ellenálló képességének erősítésére a LEONARDO szárazeledelben megtalálható az élesztő természetes kivonatainak ProImmun hatóanyag kombinációja. Könnyen emészthető és többek között olyan hatóanyagok is megtalálhatók benne, mint az Omega-3, lecitin, melyek biztosítják az egészséges bőrt és a különösen csillogó szőrzetet.

A LEONARDO szárazeledelek különlegessége abban rejlik, hogy fontos táp-és vitalitást szolgáló anyagokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak, hogy macskája egészséges, életvidám és kiegyensúlyozott legyen.

Csúcsminőségű fehérjék: az összfehérje állati eredetű fehérjetartalma: 90%, ebből szárnyas 80%, hal 10%

ProImmun – Természetes módon stimulálja az immunrendszert STAY-Clean – Csökkenti a foglepedék lerakódását Lenmag – Omega-3 zsírsavakban gazdag

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13