1 vélemény alapján

Korallpolip akvárium dekoráció

Élénk színű korallsün / korallpolip gumi dekoráció akváriumba. Anyaga által csápjai látványosan lebegnek a vízben, miközben az amúgy is ragyogó színeket az akvárium világítás még jobban kiemeli. A ráillesztett nehezék stabilan az akvárium alján tartja. Garantáltan feldobja az akvárium hangulatát.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Élénk színű gumi dekoráció, csápjai látványosan lebegnek a vízben. Vibráló színei még jobban ragyognak a világítás alatt, így mindig megragadja a tekintetet. Nehezékre illesztett, stabilan megáll az akvárium allján. Tengeri hangulatot kölcsönöz az édesvízi akváriumnak.

Kapható méretek és színek

  • kicsi: sárga (A), narancs (C), lila (E)
  • nagy: zöld (B), magenta (G), kék (H)

Rendelésed feladásakor a megjegyzés rubrikában megjelölheted, hogy a képeken látható színek közül milyen színben szeretnéd megvásárolni a terméket. Amennyiben a termék elérhető az adott színben, akkor abban küldjük.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13