JT Relaxing Pharma húsízű gél kutyáknak és macskáknak

JT Relaxing Pharma húsízű gél kutyáknak és macskáknak

11 529Ft
Betöltés alatt...

JT Relaxing Pharma húsízű gél alkalmazható stresszhelyzetekben, mint például elválasztás, szepáráció, új környezetbe való szállítás, utazástól való félelem, kórházi kezelés. Sok más hasoló készítményhez képest relatív gyorsan, 60-90 perc alatt hatni kezd. Kutyáknak és macskáknak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

JT Relaxing Pharma húsízű gél kutyáknak és macskáknak

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák

A Vet Expert olyan márka, amelyet az állatok egészsége és jóléte iránti elkötelezettség vezérel. Kitűzött céljuk az, hogy az érzékeny házi kedvencek számára kiváló minőségű táplálékot és ápolást nyújtsanak, hogy hosszú és boldog életet élhessenek gazdájuk oldalán. A Vet Expert termékei szakértők és állatorvosok közreműködésével kerülnek kifejlesztésre. Ez biztosítja, hogy minden termék a speciális igényeknek megfelelő mértékű, optimális tápanyagokat tartalmazzon, amelyek elősegítik az egészség és vitalitás elérését és fenntartását.

Miért ajánljuk?

 • A minőség az elsődleges: A márka termékei kizárólag kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy ízfokozókat. A Vet Expert azt a célt tűzte ki, hogy az étrend természetes legyen.

 • Széles hatáskör: a termékfejlesztők tisztában vannak azzal, hogy minden állat különbözik, és egyedi táplálkozási igényekkel rendelkezhet. Ezért széles termékválasztékot kínálnak macskák, kutyák és kisállatok számára, hogy minden házi kedvenc megtalálja az igényeinek megfelelő eledelt és/vagy táplálékkiegészítőt.

 • Bizonyított hatás: A termékek hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt, így biztosítva a biztonságot és hatékonyságot. Az eredmények az egészséges, boldog és aktív házi kedvenceken is látszanak.

 • Szeretettel készült: A Vet Expert csapata szenvedéllyel és szeretettel dolgozik azért, hogy a házi kedvencek az elérhető a legjobbat kapják. Az állatok iránti szeretet és a környezettudatosság is kulcsfontosságú része a márkának. Amikor A Vet Expert termékeket választod, te is hozzájárulsz a rászoruló állatok támogatásához.

8

A Vet Expert márka széles kínálatában helyet kaptak kutyák és macskák speciális diétás igényei alapján kialakított szárazeledelek és táplálékkiegészítők, melyeket a könnyebb átláthatóság érdekében kategorizálunk.

Szárazeledelek: 

Táplálékkiegészítők, gyógyhatású készítmények: 

Egyéb gyógyhatású készítmények:

Részletes termékinformációk

Hűvös és száraz helyen, 4-25ºC között tárolandó. Tartsa távol a közvetlen napfénytől. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés: Gél formátum

Tartalom:

 • 100 ml-es tartály nyomógombbal.
 • Nettó térfogat: 100 ml

A Relaxing pharma közvetlenül a szájba vagy az állat eledelébe keverve adható. Kizárólag állatok számára. 1 pumpálás = 2ml

Kutyák és macskák:

 • 4 kg testsúly alatt: 1 pumpálás naponta (rövid távú használat), 1/2 pumpálás naponta (hosszú távú használat).
 • 4 kg testjúly felett: 2 pumpálás naponta (rövid távú használat), 1 pumpálás naponta (hosszú távú használat).

Használat előtt rázza fel.

ÖSSZETÉTEL: szorbit, glicerin, halfehérje-hidrolizátum (tengeri peptidek), állati fehérje-hidrolizátum (természetes aromák), tartósítószerek.

Adalékanyagok (kg-onként):

 • Vitaminok: (3a820) B1-vitamin 120mg, (3a831) B6-vitamin 10mg, (3a315) Niacinamid 300mg.
 • Aminosavak: (3c440) L-triptofán 25g (3c451) L-glutamin 15mg.
 • Emulgeálószerek: (E466) Karboximetil-cellulóz (a cellulóz-karboximetil-éter nátriumsója) 3,9g.
 • Sűrítőanyagok: (E460) Mikrokristályos cellulóz 9,1g, (E415) Xantángumi 10,5g.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: nyersfehérje 1,39%, nyersrost < 0,4%, nyerszsír < 0,5%, nyershamu 30,8%, nedvességtartalom 30,4%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13