1 vélemény alapján

JBL ProScan akváriumi vízteszt okostelefonokhoz

6 190Ft
Betöltés alatt...
JBL ProScan akváriumi vízteszt okostelefonokhoz egy forradalmian új termék a víz alapvető paramétereinek mérésére édesvízi akváriumokba vagy kerti tavakba. A JBL ProScan akváriumi víztesz 24 tesztcsíkot tartalmaz, a következő paraméterek teszteléséhez: GH, KH, pH, nitritek, nitrátok, klór és CO2 mérésre (a pH és KH lemért értékek segítségével).

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

JBL ProScan akváriumi vízteszt okostelefonokhoz termék főbb jellemzői:

  • Alkalmas édesvízi akváriumokhoz, kerti tavakhoz és tiszta vízhez.
  • Multifunkcionális teszt, kiértékekés okostelefon vagy tablet alkalmazásával.
  • Minőségi, gyors és egyszerű víz mérésre, a mellékelt tesztcsíkokkal, JBL ProScan kártya és okostelefon segítségével.

Hogyan működik a JBL ProScan Test?

  1. Töltse le a JBL ProScan alkalmazást, amely elérhető a Google Play vagy az App Store áruházakban. A letölthető applikáció nyelve: angol, német.
  2. Az alkalmazás megnyitása után lépjen be a JBL regisztrációjával (a jbl.de oldalon lehet egyszerűen regisztrálni).
  3. Válasszon a My Analyses(saját akváriumok elmenthető eredményei) vagy a Quickscan(gyorsteszt ami nem elmenthető) opciók közül. A My Analysys esetében mentse el az akváriuma nevét. Kattintson a kívánt opcióra és nyomja meg a START gombot, eközben mártsuk a tesztcsíkot a vízbe, majd 2-3 másodperc után húzza ki és rázza le róla a felesleges vizet. Tegye a tesztcsíkot a kalibráló plasztikkártyára, majd majd várjon további pár másodpercet.
  4. A 60 másodperc elteltével megnyílik a kamera, melyet irányítson a tesztkártyára, ezt követően történik meg az adatbevitel.
  5. Megjelenik a teszt erednémye, ha szükséges a Details gombra kattintva a megfelelő vízparaméterek elérése érdekében a JBL ajánlásokat tesz.
  6. A teszt eredménye a Back gombra való kattintás után elmenthető (My Analyses választása esetén).

A JBL ProScan tesztcsíkok kifejezetten ProScan kalibráló kártyával való használathoz vannak kialakítva, más tesztcsíkokkal nem használható. Az eredmény pontossága függ a rendelkezésre álló fénytől a szkennelésnél. Helyes esedmény eléréséhez az adatbevitel során a kártyát ne árnyékolja le és lehetőleg természetes fényt használjon.

A csomag tartalmazza a 24 JBL ProScan tesztcsíkot és a JBL ProScan kártyát.

Tudj meg többet a JBL ProScan akváriumi okostelefon víztesztről annak hivatalos weboldaláról >>

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13