JBL Herbil bio eleség szárazföldi teknősnek

JBL Herbil Bio eleség szárazföldi teknősöknek Szárított fűfélék és gyógynövények keveréke, összetétele kifejezetten a szárazföldi teknősök igényeihez igazodik.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A felhasznált alapanyagok kizárólag organikus-ökológiai gazdálkodásból származnak, megfelelnek a német Bioland Szövetség szigorú előírásainak. Az alapanyagokat kíméletes szárítással, adalékanyagok hozzáadása nélkül dolgozzák fel. A magas rosttartalom és az értékes növényi fehérje alacsony tartalmából adódóan a táplálék az állatok bélrendszerén lassan halad át, a rostok optimálisan lebomlanak, így a készítmény hozzájárul a szárazföldi teknősök egészségének megőrzéséhez. A Herbil természetes arányban tartalmaz ásványi anyagokat, valamint A és E vitamint. A teknősök igényeihez igazodva etethetjük közvetlenül, esetleg egy kis vízbe áztatva, illetve friss növényekkel keverve. Fiatal, növésben lévő teknősöknek naponta többször annyi JBL Herbil eleséget adjunk, amennyit rövid időn belül elfogyasztanak.Felnőtt állatoknak elegendő heti 5-6etetés a fent leírt módon.Az el nem fogyasztott eleséget naponta távolítsuk el. Az előzőleg folyamatosan fehérjedús táplálékkal etetett teknősöknek szükségük van egy rövid átszoktatási időre, amíg a Herbil tápot elfogadják.Összetétel: fűfélék, gyógynövények.Alapeleség színezék és tartósítószerek nélkül.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13