JBL ProNovo Bits Grano prémium granulátum főeleség

JBL Grana 10% krill Prémium főeleség professzionális etetéshez, bármely akváriumi hal számára. A halak harapásához méretezett granulátum. A különlegesen válogatott, csúcsminőségű nyers összetevőknek köszönhetően az eledel könnyen emészthető, és a halak szívesen elfogadják.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A 10% krill és az értékes Omega 3 egészséges növekedést és természetes színt biztosít a halaknak.Ha az etetést az útmutatónak megfelelően végzi, a táp nem teszi a vizet zavarossá. Ajánlott adagolás: Napi 1-2 alkalommal. Csak annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak néhány percen belül elfogyasztanak. A fiatal halak napi 3-4 etetést igényelnek.

Összetétel: gabonák, hal és halszármazékok, kagylók és rákfélék, növényi származékok, növények, növényi fehérje kivonatok, olajok és zsírok.

Vitaminok (1000 g-ban): A: 25000 NE, D3: 2000 NE, E: 300 mg, C (szilárd): 200 mg,

Adalékanyagok: színezékek, antioxidáns E-306 (természetes E vitamin kivonat).

Minőségi elemzés: fehérje: 45 %, zsír: 6 %, nyersrost: 5 %, nyershamu: 9.5 %.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.