JBL FilterStart baktérium indító

1 490Ft
Betöltés alatt...
A JBL FilterStart 15 millió élő hasznos baktérium keveréket tartalmaz, amelyek a szűrőben a biológiai szűrésért felelnek. Leépítik az ammóniát és a nitritet és megtartják a víz tisztaságát. Az új szűrő vagy szűrőanyag telepítése után használható, a szűrő tisztítása után, gyógyszeres kezelés után.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A JBL FilterStart szűrő-indító baktériumok azonnal biológiailag aktívvá teszik az akvárium szűrőjét, gyorsítják a mérgező ammóniák és nitrit lebomlását, tisztábbá varázsolják a vizet, és egészségesebbé teszik a halakat.

Használat: Új szűrő vagy új szűrőanyag üzembe helyezésekor, a szűrő tisztítása után, gyógyszeres kezelés után. A szűrőanyagot nedvesítsük be akváriumvízzel, a flakont erőteljesen rázzuk fel, és teljes tartalmát öntsük a szűrőanyagra. A baktériumok védelme érdekében az akváriumot legalább egy órával a kezelés előtt töltsük fel friss vízzel.

Figyelem! A flakon élő baktériumokat tartalmaz, ne tároljuk 0 Celsius fok alatt és 30 fok felett.

Édesvízi és tengeri akváriumokhoz alkalmas 3 liter űrtartalmú szűrőhöz.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13