JBL Ferropol 24 – Napi tápoldat igényesebb növényeknek

1 890Ft
Betöltés alatt...
JBL Ferropol 24 Akváriumi növényi tápoldat napi használatra. Használatával az igényesebb akváriumi növények is szépen fejlődnek. Használatával megelőzhetők a hiánybetegségek.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Foszfát- és nitrát-mentes. Optimális hatást érhetünk el, ha együtt használjuk a JBL Ferropol növényi tápoldattal (vízcserénél) és a JBL Aqua Basis plus növényi táptalajjal.Sok létfontosságú nyomelemet nem lehet egyszerre nagyobb mennyiségben adagolni, mert kötéseik nem stabilak és a vízben gyorsan reakcióba lépnek. Ilyen formában a növények már nem tudják őket felhasználni.

A JBL Ferropol 24 napi használatával minden vízi-növény kiválóan fejlődik.

Felhasználás: Naponta 1 csepp tápoldat minden 50 liter vízhez. Az adagolást a világítás bekapcsolása után végezzük. Különleges esetekben ajánlott az adag megemelése, 2 csepp minden 50 liter vízhez. Ez különösen ajánlott, ha gyorsan növő vagy vörös növények vannak az akváriumban, ha erős a világítás vagy ha nagy teljesítményű a szűrő.

Tartalom: 10 ml 10.000 liter vízhez.

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13