1 vélemény alapján

JBL Detoxol

A JBL Detoxol hozzáadásával az akváriumvízben található toxinok, például az ammónia, a nitrit, a klór és a klóramin biztonságosan és gyorsan, 10 percen belül semlegesedik, így már nem veszélyesek. A JBL Detoxol használata egyszerű és biztonságos. Stabilizálja a karbonát keménységet (KH). Adjunk hozzá 10 ml JBL Detoxolt 40 liter vízhez. Nagyon nagy kötési kapacitás, 10 ml 30 mg ammóniumot és 2 mg klórt köt meg.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Akváriumában a biológiai egyensúlyt zavarhatják a gyógyszerek, az ételek túladagolása és/vagy túl sok hal. Az ammónia és a nitrit mérgező a halakra. Azonnali cselekvés szükséges a halak elvesztésének megakadályozása érdekében! A mérgező anyagokat megbízhatóan és gyorsan semlegesítheti a JBL Detoxol hozzáadásával.

Habár a mérgező anyagokat megbízhatóan és gyorsan semlegesítheti a JBL Detoxol hozzáadásával, fontos megtalálnia a toxinok kialakulásának okait és a probléma orvoslásának módját.

A JBL vízkezelő előnyei:

  • Eltávolítja a mérgező anyagokat, mint amilyen az ammónia (NH3), a nitrit (NO2), a klorid és a
  • kloramin.
  • Rendkívül gyors hatás: a mérgező anyagok csak 10 perc elteltével semlegesíthetők
  • A nitrit és a nitrát képződése az ammónium eltávolításával csökken. Keményfémeket, például a rezet és az ólmot köt össze. Stabilizálja a karbonát keménységet (KH).

Kiszerelések:

  • 100ml - 40-120 liter vízhez elegendő
  • 250ml - 60-200 liter vízhez elegendő

Használat: 10 ml Detoxolt 40 liter vízhez. Használja az adagoló sapka az egyszerű és pontos adagoláshoz.

Nagyon magas kötési kapacitás: 10 ml 30 mg ammóniumot és 2 mg klórt köt meg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13