JBL Biotopol R vízelőkészítő aranyhalaknak

1 590Ft
KosárbaBetöltés alatt...
JBL Biotopol R Vízelőkészítő aranyhalak számára. A csapvizet az aranyhalak számára egészséges vízzé alakítja. Az Aloe Vera és a B vitamin védi a halakat a stressztől. Azonnal semlegesíti a mérgező nehézfémeket. A veszélyes klórt maradéktalanul eltávolítja.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Hatásmechanizmusa: Aloe Verát és vitaminokat tartalmaz, melyek stressz-csökkentő hatással rendelkeznek és elősegítik a halak egészségének megőrzését. Az Euphrasia (szemvidító fű) különleges védelmet biztosít az érzékeny szemek számára.Gyorsan semlegesíti a csapvízben található nehézfémeket.

Maradéktalanul eltávolítja a veszélyes klórt.

Az érzékeny nyálkahártyát védő kolloidokkal vonja be, gátat képezve a káros hatások és a betegségek ellen.

Mikor kell használni a JBL Biotopolt R-t?

Új akvárium berendezésénél és minden vízcserénél.Az aranyhalak regenerációjára kezelt betegségek után. Mindig egy órával a starter baktériumok (pl. JBL Denitrol) használata előtt.

Egyszerű alkalmazás: 10 ml / 20 liter víz.Új akvárium berendezésénél az adagolást a teljes vízmennyiséghez kell igazítani. Vízcserénél az adagolást a cserélt vízmennyiséghez kell igazítani, de nincs káros hatása a teljes vízmennyiséghez igazodó adagolásnak sem, hanem növeli a védő hatást.

Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Térfogat: 0,1 l

*fátyolfarkú aranyhalak, shubunkin (tarka aranyhalak).

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.